Επίσκεψη εργασίας μελών του ΔΗΚΑΣΕ και των προεδρείων των Αστυνομικών Ενώσεων Καστοριάς – Κοζάνης – Φλώρινας, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

http://www.kozan.gr/wp-content/uploads/2015/09/astinomia22.jpg

Σήμερα 22-9-2015, μέλη του Δημοκρατικού Κινήματος Αστυνομικών Ελλάδας (ΔΗΚΑΣΕ) μαζί με τα προεδρεία των Αστυνομικών Ενώσεων Καστοριάς – Κοζάνης και Φλώρινας, συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη Θεόδωρο και συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Δυτική Μακεδονία.

Από την πλευρά μας, τονίσθηκε στον κύριο Περιφερειάρχη πως στις δράσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας, θα πρέπει να συμπεριληφθούν και οι προτάσεις που του καταθέσαμε και αφορούν σε έργα «προμήθειας και εκσυγχρονισμού των υλικών των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας», καθώς με την ένταξη και υλοποίηση αυτών των έργων θα αυξηθεί το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας προς τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά παράλληλα θα βελτιωθούν και οι συνθήκες εργασίας του Αστυνομικού προσωπικού.
Από την πλευρά του ο κύριος Περιφερειάρχης αφού αναγνώρισε το δύσκολο και σημαντικό έργο το οποίο προσφέρουν οι Αστυνομικοί της Δυτικής Μακεδονίας, μας διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι προτάσεις μας να συμπεριληφθούν και ενταχθούν στο διαχειριστικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020.
www.kozan.gr

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 3529665510698445217

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item