"Αστυνομία και Εθελοντισμός στη Σύγχρονη Εποχή" στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων "Μελίνα"

https://www.cityofathens.gr/sites/default/files/foto%20eikastikon%20ellas.JPGΗ Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Ελληνικό Τμήμα και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση εικαστικών Ελλήνων Αστυνομικών «Αστυνομία και εθελοντισμός στη
σύγχρονη εποχή» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» από 11 έως 18 Σεπτεμβρίου.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Πρόκειται για ένα συλλογικό πολιτιστικό επίτευγμα, απαύγασμα κυρίως της εθελοντικής προσπάθειας πολλών αστυνομικών, που χωρίς να παραμελούν το δύσκολο έργο τους, αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά εκφράζοντας τα συναισθήματά τους. Ο θεατής θα απολαύσει έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, ξυλογλυπτικής, αγιογραφίας, κεραμικής, στα οποία αξιοποιούνται όλες οι τεχνοτροπίες και τάσεις με απόλυτη ελευθερία έκφρασης.

Στο κέντρο όλης αυτής της προσπάθειας βρίσκεται το παγκόσμιο σύνθημά  “SERVO PER AMIKECO” (Εξυπηρέτηση δια της φιλίας), το οποίο εκφράζει την ιδέα ότι ο πολιτισμός, η συνεργασία και ο εθελοντισμός είναι το ψηφιδωτό του μέλλοντός, που μπορούμε να το ατενίζουμε με αισιοδοξία.
Σκοπός της έκθεσης είναι η επιβράβευση του έργου των καλλιτεχνών αστυνομικών,
η καλλιέργεια των ανθρώπινων σχέσεων και η ανάπτυξη δημιουργικού διαλόγου με το κοινό, σε μια εποχή όπου αναζητούμε εναγωνίως τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και την αναβάθμιση του ρόλου της κοινωνικής θέσης των εργαζομένων.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών με κοινωνικό προσανατολισμό είναι η πρώτη Μη Κυβερνητική Οργάνωση εθελοντών αστυνομικών και προσφέρει εδώ και 50 χρόνια, εκφράζοντας την αλληλεγγύη στους συναδέλφους τους και τους πολίτες. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Εγκαίνια έκθεσης:
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ώρα: 7.30μ.μ.

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»:
Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης – Θησείο, Στάση Μετρό: Κεραμεικός, τηλ. 210 3452150, 210 3414466
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 10.00 – 20.00, Κυριακή 10.00 – 14.00

bloko.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 3629206509793351197

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item