Ένωση Αθηνών : Tα αποτελέσματα της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//E331AB4E1208927DA072F589F2F8301C.jpg 
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στη Δ.Α.Ε.Α. η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.
Στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός ενώ υπήρξε τοποθέτηση του Προέδρου της Ένωσης Αθηνών και Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κου ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγόρη γύρω από θέματα που θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον όπως αναδιάρθρωση, κώδικας μεταθέσεων και γενικότερες εξελίξεις τις οποίες η Ομοσπονδία παρακολουθεί από κοντά. Στη συνέχεια και μετά από εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων γύρω από εργασιακά θέματα και ζητήματα λειτουργίας του συνδικαλιστικού κινήματος, μέσα σε ένα συναινετικό κλίμα γύρω από θέματα που αφορούν την Ένωση Αθηνών, ο Αντιπρόεδρος των οικονομικών θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κος ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλειος τοποθετήθηκε και απάντησε σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος και σε ασφαλιστικά ζητήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στο προσεχές μέλλον. Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν και Διοικήσεις Προεδρείων των υπόλοιπων Ενώσεων της Αττικής.
Η συναινετική Γενική Συνέλευση των σωματείων, η οποία αποτελεί την κορωνίδα των λειτουργιών του συνδικαλισμού, σηματοδοτεί το κλίμα στο οποίο πρέπει να πορευτεί το συνδικαλιστικό κίνημα στις κρίσιμες εποχές που έρχονται. 
Η σύνθεση και η συνεννόηση είναι το κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων μας και πρέπει να αποτελεί ένα στοίχημα για όλους μας.
Για το Δ.Σ.
                     - Ο -                                                                                   - Ο -
              Αντιπρόεδρος                                                                 Γεν. Γραμματέας
                                               
   ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                      ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 5300813574614559844

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item