Όταν τα όνειρα παίρνουν εκδίκηση, Κείμενο της Στ. Τζατζανά για τα θυρανοίξια της αστυνομικής σχολής


Η κ. Σταυρούλα Τζατζανά, είναι αναμφίβολα μεταξύ όλων όσοι έχουν έναν λόγο παραπάνω κι επιπλέον να επιχαίρει για τα "θυρανοίξια" χθες της σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Ως πρόεδρος της Ένωσης Ροδόπης, υπέστη συνδικαλιστική και μάλιστα άγρια δίωξη επί αλήστου εποχής κυρ Δένδια, όταν πήρε την ανεκδιήγητη απόφαση (μιμούμενος το παράδειγμα της Αμυγδαλέζας) να μετατρέψει τις Σχολές της ΕΛ.ΑΣ. σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Με κείμενο της στο facebook εκθέτει και παραιθέτει τα εξής:

"Γιατί όλα τα όνειρα γίνονται πάντα πραγματικότητα , αρκεί να είσαι έτοιμος να παλέψεις σθεναρά γι' αυτά. Να είστε σίγουροι πως όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε αληθινά αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για δίκαια αιτήματα που αφορούν στο κοινό καλό, τότε το σύμπαν θα συνομωτησει ώστε να βρεθουν δίπλα μας ανιδιοτελεις άνθρωποι που μπορούν να ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο και θα πολεμήσουν στο πλευρό μας! ! ! ! !

Ευχαριστώ όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που μαζί δώσαμε αυτόν τον όμορφο αγνό αγώνα με το απόλυτα δικαιωτικό αποτέλεσμα. Μαζί αποκαταστήσαμε την αμιγή λειτουργία του Πανεπιστημιακού μας Ίδρύματος , απομακρύνοντας την εκτρωματική φυλακή που είχαν φυτέψει στα σπλάχνα του η τότε Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ....

Όταν η κοινωνία συσπειρώνεται οι ανίερες πολιτικές ανατρέπονται!! Η δύναμή μας είμαστε εμείς οι ίδιοι! ! ! ! !"


Η κ. Τζατζανά


bloko.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 150787071142937570

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item