Η ΕΛ.ΑΣ στην υπηρεσία των τουριστών της Αθήνας


Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Αθηνών της ΕΛ.ΑΣ λειτουργεί επίσημα από σήμερα στην πρωτεύουσα για τους τουρίστες, που την προτιμούν για το ταξίδι τους. Το Γραφείο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.



Είναι στελεχωμένο με κατάλληλα εκπαιδευμένο και ξενόγλωσσο προσωπικό και στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κλαυθμώνος και συγκεκριμένα επί της οδού Δραγατσανίου 4 (ισόγειος χώρος εντός στοάς). Θα λειτουργεί σε μόνιμη βάση, καθ όλη τη διάρκεια του έτους, με ωράριο λειτουργίας 07.30-22.00 καθημερινά. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 210-3222230 και 210-3222232, εκ των οποίων το δεύτερο λειτουργεί και ως fax.
Η λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Αθηνών, που υπάγεται ως δομή στην Τουριστική Αστυνομία στοχεύει στην:
  • ενίσχυση του τουρισμού στη χώρα μας, με την άμεση και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επισκεπτών- τουριστών, παρέχοντας σε αυτούς τις κατάλληλες οδηγίες και απαραίτητες πληροφορίες, τόσο τουριστικού, όσο και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος και την
  • άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματική διαχείριση των όποιων προβλημάτων ή περιστατικών ανακύπτουν, όπως ενδεικτικά απώλειες εγγράφων ή άλλων αντικειμένων, κλοπές, έκδοση σχετικών βεβαιώσεων-αντιγράφων κλπ. 
    bloko.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7129757751706064207

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item