Συναντήσεις της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. για τα προβλήματα στο ΤΕ.Μ.Ε.Σ. Βέροιας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidNp0Pz_b4aAbuZYR6jfivT7eXIwzkYohqh01dYAo8YGhi3-fplZmuTQh5CB5virH45XjYvQ8aoTzsD1qqJKBkOIZbSX45Bw2hm6lfhBVnQNz7aZQhT48TWFLA_IE5jM89DFryGyyHwmM/s640/astynomia1.jpg 

Σε συνέχεια της πρόσφατης (26.10.2015) ανακοίνωσης της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. για τα προβλήματα που απασχολούν τους εκπαιδευόμενους στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ) στην Βέροια, τα μέλη της και εκπρόσωποι της στο Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, Γραμμένος Ιωάννης και Χρυσόπουλος Κωνσταντίνος, πραγματοποίησαν σήμερα συναντήσεις αρχικά με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Μωϋσίδη και στην συνέχεια με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας κ.Σοφιό.
Κατά τις συναντήσεις συζητήθηκαν ενδελεχώς τα προβλήματα που απασχολούν τους εκπαιδευόμενους στην Βέροια και ζητήθηκε η στήριξη για την επίλυση τους από τον κ.Επιθεωρητή και του κ.Γενικό, οι οποίοι από την πλευρά τους δήλωσαν πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούν στα αιτήματα μας.
Ειδικότερα σε κατεύθυνση άμεσης υλοποίησης είναι το αίτημα μας να "διατεθεί υπηρεσιακό λεωφορείο από την Θεσσαλονίκη για την μεταφορά των εκπαιδευομένων" , καθώς έγιναν ήδη όλες οι απαραίτητες σχετικές υπηρεσιακές ενέργειες.
Η Πρωτοβουλία μας ευχαριστεί τον κ.Επιθεωρητή και τον κ.Γενικό, για την κατανόηση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν και ελπίζει στην άμεση υλοποίηση των αιτημάτων μας. 
Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. έχει αναλάβει δράση και θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε αίτημα για την βελτίωση του περιβάλλοντος εργασίας και των συνθηκών διαβίωσης όλων των αξιωματικών - βαθμοφόρων και κατ’ επέκταση όλων των αστυνομικών. 
Η εποχή της αδράνειας και της ανυπαρξίας αποτελεί παρελθόν...

                                                    ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 6639088572822852031

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item