Το μεγάλο ευχαριστώ της συζύγου του νεκρού αστυνομικού προς την ΕΛ.ΑΣ. και η ανάλγητη πολιτεία

Η σύζυγος του Νεκτάριου και η 7χρονη κορούλα τους, "πνίγονται" μέσα στη μεγάλη αγκαλιά των συναδέλφων του.
Aναδημοσίευση  από το bloko.gr/

Η σύζυγος του αδικοχαμένου τον Μάιο αστυνομικού Νεκτάριου Πράσατζη συγκλόνισε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και σκόρπισε αλλεπάλληλα ρίγη συγκίνησης στους
παριστάμενους που συνέρρευσαν αθρόα στο κλειστό της ΧΑΝΘ, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής αλλά και να καταθέσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στην οικογένεια που άφησε τόσο άδικα και πρόωρα πίσω.

Δυστυχώς, η ΕΛ.ΑΣ. και η Πολιτεία δεν στάθηκαν όπως θα έπρεπε στην ανιδιοτελή αυτή γυναίκα η οποία επωμίζεται τόσο νωρίς για τα ανήλικα παιδιά της 2 και 7 χρόνων, ταυτόχρονους ρόλους μάνας και πατέρα. Μετά τις σφιχτές και κάθιδρες από συγκινησιακή φόρτιση χειραψίες, έστρεψαν πλάτη και απέμεινε στην ένωση Θεσσαλονίκης και στους απλούς στην υπηρεσιακή διάλλεκτο αλλά υπερήφανους αστυνομικπύς, συνάδελφους του Νεκτάριου να σηκώσουν το βάρος της αλληλεγγύης και της φυσικής παρουσίας ως παράσταση και συμπαράσταση. 

Όμως αυτή είναι η ΕΛ.ΑΣ. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κενό της αμνήμονος, αναίσχυντης και αποσυνάγωγης από το προσωπικό της ηγεσίας, σηκώνουν οι απλοί αστυνομικοί. Όπως μαθαίνουμε, για λόγους τυπολατρικά διαδικαστικούς, η γυναίκα το μήνυμα της οποίας ακολουθεί, δεν μπορεί να αποτελέσει μέλος της αστυνομικής οικογένειας. Και το ερώτημα είναι αν όχι αυτή τότε ποιος; 

Ζητούμε συγνώμη ως bloko.gr εάν κουράσαμε με την εισαγωγή, αλλά θεωρήσαμε ηθική υποχρέωση την διατύπωση και κυρίως την επισήμανση της ουσίας του ζητήματος.

  
Το μήνυμα ανέγνωσε ο α' αντιπρόεδρος της ένωσης αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Τσαϊρίδης.

"Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους εσάς ,που βρίσκεστε σήμερα εδώ με σκοπό να τιμήσετε την μνήμη του Νεκτάριου. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την πρωτοβουλία να οργανώσουν την εκδήλωση αυτή και όλους αυτούς που συμμετείχαν για την πραγμάτωση της. 

Ευχαριστώ την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., τους συναδέλφους και φίλους του Νεκτάριου, που από την πρώτη δύσκολη ώρα στάθηκαν δίπλα μου σαν οικογένεια με κάθε είδους συμπαράσταση. Από τις μέχρι σήμερα ενέργειες σας είμαι βέβαιαη ότι θα είστε κοντά μας οποιαδήποτε στιγμή σας το ζητήσω. 

Ευχαριστώ θερμά τις ομάδες που θα συμμετέχουν στον αγώνα αυτό. Την Αθλητική ένωση αστυνομικών παράρτημα βορείου ελλάδος. Εσάς τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές που προσφέρατε τόση δόξα στον ελληνικό αθλητισμό και πολιτισμό. 

Είναι πόλυ δύσκολο να αποδεχτώ ότι ο Νεκτάριος έφυγε για πάντα.Είναι πολύ εύκολο να πω ότι ο Νεκτάριος θα είναι πάντα κοντά μας. Έτσι είμαι σίγουρη ότι αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας και νιώθει συγκινημένος περήφανος και τιμημένος.

Για μας όλους που τον γνωρίσαμε προσωπικά ξέρουμε καλά ότι αξίζει όλες τις τιμές που του αποδίδονται γιατί υπήρξε σωστός επαγγελματίας περήφανος αστυνομικός. Γιατί υπήρξε άψογος φίλος στοργικός πατέρας λατρεμένος σύζυγος. 

Είμαι περήφανη για τον άνθρωπο μου. Νιώθω ολοκληρωμένη διότι έζησα μαζί του 25 χρόνια απόλυτης ευτυχίας. Σταμάτησε νωρίς, ξαφνικά και με τραγικό τρόπο, όμως μετά από τόσες ημέρες θρήνου και πόνου θέλω να φωνάξω ότι ο Νεκτάριος μου δίνει δύναμη και πορεύομαι στην ζωή.

Ότι μαζί προλάβαμε και βάλαμε τις βάσεις και τα θεμέλια ώστε να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδιά μας. Πάνω σε αυτά τα θεμέλια στέκομαι και συνεχίζω το έργο μας.

Υπόσχομαι Νεκτάριε σε σένα και τα παιδιά μας ότι με την αγάπη, την δύναμη σου και την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρω. Γιατί μέσα μου είναι χαραγμένες τρεις λέξεις που σε χαρακτηρίζουν: ΑΓΑΠΗ- ΚΑΛΟΣΥΝΗ-  ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ"


Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7959995788480031305

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item