ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.:Ενωμένοι στην Ειδομένη.


Χαιρετίζουμε την απόφαση του Προεδρείου της Ε.Α.Κ.Μ. να πραγματοποιηθεί την 22/03/2016, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Κ.Μ. στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, υιοθετώντας την πρόταση της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.

Την σοβαρότητα του εν λόγω Δ.Σ. ανέδειξε η παρουσία του Κου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος: Αντιστράτηγου Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, του Κου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας: Ταξίαρχου Θωμά ΣΑΝΔΡΟΥ, του Προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ κ. Ιωάννη ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ, του Α΄ Αντιπροέδρου: Αριστείδη ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ, του Γ΄ Αντιπροέδρου: Αναστάσιου ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ και του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων: Αθανάσιου ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ.
Στο εν λόγω Δ.Σ. πρωταγωνιστές δεν ήταν άλλοι από τους αξιωματικούς του Ν. Κιλκίς, οι οποίοι με τις εκεί αστυνομικές δυνάμεις, καθημερινά- εδώ και ένα χρόνο- δίνουν αγώνα για την επιβίωση της ανθρωπιάς μέσα στον προσφυγικό « κυκλώνα» που μόνο ο Αστυνομικός είχε το θάρρος και την δύναμη να βαδίσει προς το «μάτι του» και να τον κατευνάσει, αντιμετωπίζοντας μόνος του καταστάσεις πρωτόγνωρες και πέραν της κοινής λογικής.
Επιπροσθέτως, στο Δ.Σ. αυτό συζητήθηκαν προβλήματα και αναλύθηκαν πάμπολλα θέματα αρκετά από τα οποία παρουσιάστηκαν μέσα από το linkhttp://nespaa.blogspot.gr/2016/03/blog-post.html.
Το προεδρείο της Ε.Α.Κ.Μ. διατύπωσε και ανέλυσε τις προτάσεις του, ενώ ενημέρωσε και σχετικά με απαντήσεις που δόθηκαν από εκπρόσωπο ΚΕΕΛΠΝΟ για θέματα υγείας στα κέντρα διαμονής προσφύγων.
Τέλος σαν Ν.Ε.Σ.Π.Α.Α. θα θέλαμε να τονίσουμε το γεγονός ότι στο Κιλκίς σήμερα, ακούστηκαν προτάσεις, με χροιά ψύχραιμη, περιεχόμενο ρεαλιστικό και άμεσα υλοποιήσιμο. Αυτό σαφώς οφείλεται και σε ένα μεγάλο μέρος στην συμμετοχή της Φυσικής μας Ηγεσίας της οποίας η παρουσία, η στάση και ο λόγος, είχαν περιεχόμενο, ουσία και αποφασιστικότητα. Οφείλεται δε και στον πρόεδρο της ΠΟΑΞΙΑ ο οποίος ήτανε ουσιαστικός και δεσμεύτηκε να προωθήσει λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των Αξιωματικών του Κιλκίς.


«Ενωμένοι απέναντι σε θέματα όπως το προσφυγικό είμαστε πάντα δυνατοί και ουσιαστικοί.»


ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΝΕΣΠΑΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 8371230608298648525

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item