Πανελληνιονίκες Πάλης 2019 οι Αστυνομικοί ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗΣ – ΚΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ


Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης.
Ο Υπαστυνόμος Β΄ Πρεβολαράκης Γιώργος που ήταν και παγκόσμιος πρωταθλητής Ενόπλων Δυνάμεων 2017 αναδείχθηκε για πέμπτη φορά πρωταθλητής Ελλάδος ανδρών στα 77 κιλά της Ελληνορωμαϊκής.
Ο Υπαρχιφύλακας Καργιωτάκης Γιάννης που ήταν 3ος νικητής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων του 2018, αναδείχθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδος ανδρών στα 125 κιλά της ελεύθερης πάλης.
Και οι δύο αθλητές θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους Παγκόσμιους αγώνες Ενόπλων Δυνάμεων που θα γίνουν τον Οκτώβριο στην Κίνα, σε μία μεγάλη διοργάνωση που γίνεται για όλα τα αθλήματα, κάθε τέσσερα χρόνια και αφορά ένστολους αθλητές που ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
Στις φωτογραφίες οι δύο αθλητές στο βάθρο του 1ου νικητή των Πανελληνίων αγώνων πάλης 2019.
Στην τρίτη φωτογραφία ο Γιάννης Καργιωτάκης παραλαμβάνει το τιμητικό έπαθλο από τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για τις διακρίσεις του το 2018 στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου του, «ΑΤΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» στις 07/02/2019.




Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 453138276615947224

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item