Τις δικές της προτάσεις κατέθεσε η Ένωση Αθηνών για τη διάσωση τού ΤΕΑΠΑΣΑ

 
Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών μαζί με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων τις τελευταίες μέρες συνεχίζουν επαφές και συναντήσεις στη Βουλή των Ελλήνων με αφορμή το Σχέδιο Νόμου που κατατέθηκε με τίτλο «Μέτρα για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων». 
 
Η Ένωση Αθηνών επιπλέον ενημέρωσε, με προσωπικές επιστολές, όλους τους Βουλευτές όλων των κομμάτων της εκλογικής περιφέρειας Α΄ και Β΄ Αθηνών, με την οποία ζητούμε με παρέμβασή τους την άμεση κατάργηση ή τροποποίηση του Άρθρου 21 παρ. 3 που περιλαμβάνεται στο ανωτέρω Σχέδιο Νόμου, με την οποία καταργούνται ρητώς και μάλιστα αναδρομικά από 02-07-2015 οι διατάξεις του άρθρου 28 του Ν.4331/2015. 
 
Οι προτάσεις της Ομοσπονδίας μας, που κατατέθηκαν στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, την Τετάρτη 14-10-2015 είναι οι παρακάτω:
 
1)                  Μοναδική λύση είναι η απόσυρση της διάταξης της παραγράφου 3 του άρθρου 21 του υπό συζήτηση νομοσχεδίου σε ότι αφορά την κατάργηση του άρθρου 28 του ν. 4331/2015 από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του.
2)                  Άλλως και επικουρικώς, προτείνουμε την προσθήκη στο τέλος της παραγράφου 3 του άρθρου 21 του υπό συζήτηση νομοσχεδίου της φράσης: «…, εκτός εάν εντός των προθεσμιών αυτών έχουν ήδη υποβληθεί αιτήματα μετατροπής σε ΤΕΑ».
 
Θα συνεχιστούν και σήμερα, ημέρα ψήφισης του Σχεδίου Νόμου στην Ολομέλεια, οι επαφές με τις ηγεσίες των κομμάτων, με τους εμπλεκόμενους αρμόδιους Υπουργούς και με τους Βουλευτές των κομμάτων. Η συντεταγμένη προσπάθεια προώθησης των θέσεων μας και η συνεχής παρουσία μας εκεί είναι το μόνο όπλο μας για να γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματά μας. Σε μια εποχή παραλογισμού και αίολων καταστάσεων πρέπει το συνδικαλιστικό κίνημα να δείξει την αποφασιστικότητά του.
Για το Δ.Σ.
                     - Ο -                                                                                   - Ο -
                                               
   ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                      ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 966548042098143684

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item