Το χρονικό του συνδικαλισμού των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας - Το βιβλίο της ΠΟΑΞΙΑ

Βιβλίο με τίτλο: Το χρονικό του συνδικαλισμού των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα παρουσιαστεί την πρώτη ημέρα του 25ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της ΠΟΑΞΙΑ, που θα γίνει στην Αθήνα:
Στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί το 25ο Ετήσιο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα). Την πρώτη ημέρα οι εργασίες θα διεξαχθούν από ώρας 09:30 έως 15:00 και 17:30 έως 22:00 και τη δεύτερη ημέρα από ώρας 09:30 έως 13:00 κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. και των λοιπών συλλογικών οργάνων της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Παράλληλα την πρώτη μέρα του Συνεδρίου και ώρα 11:00 θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.: ΄΄Το χρονικό του συνδικαλισμού των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας΄΄.
Στο Συνέδριό μας πέραν των συνέδρων, έχουν κληθεί να παραστούν η Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων, της Γ.Σ.Ε.Ε., της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της Περιφέρειας Αττικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δικαστικών και Εισαγγελικών Ενώσεων, των Επιμελητηρίων και Εμπορικών Συλλόγων, των Δικηγορικών Συλλόγων και Συνδικαλιστικών Ενώσεων και φορέων.
Όσοι εκ των συναδέλφων επιθυμούν δύνανται να παραστούν στις εργασίες της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου.


bloko.gr 

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 545476612075911567

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item