Συνεχίζουμε δίπλα σας ΔΥΝΑΤΑ, για να δυναμώσουμε την φωνή του Aστυνομικού !

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, 

Θα θέλαμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε για την αμέριστη ηθική σας συμπαράσταση στις πρόσφατες εκλογές και την αγάπη σας που έμπρακτα εκφράσατε, με την ανάδειξη των συναδέλφων κ.κ. XAΧΑΛΗ Βαλάντη. ΨΑΛΛΙΔΑ Γεώργιο,  ΚΑΚΑΜΠΑΚΟ Βασίλειο,  ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ  Γεώργιο,ΜΠΑΚΑΛΑΚΟ Βασίλειο,ΤΣΙΟΓΚΑ Κωνσταντίνο και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ  Δημήτριο, στα όργανα των συνδικαλιστικών μας οργάνων. 

Καίτοι υπάρχουμε σαν συνδικαλιστική κίνηση μόνον λίγους  μήνες, κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τους υφάλους και όλα τα ανυπέρβλητα εμπόδια που ορθώθηκαν με ποικίλους τρόπους μπροστά μας και να καταγράψουμε σημαντικές δυνάμεις στις πρόσφατες εκλογές.

 Και ενώ παράλληλα, δεν είχαμε τις περιβόητες στηρίξεις και πατρωνίες των κομμάτων, και άλλων παραγόντων,  συνάμα δεχθήκαμε έναν ανηλεή πόλεμο και πιέσεις προς τα στελέχη μας, με στόχο να  μειωθεί  η δύναμη  της ανεξάρτητης κίνησή μας ώστε να καταστεί πολιτικά ανενεργή.

Με κεντρικό όπλο την άδολη αγάπη σας και στήριξή σας, που εκπορεύονται από τις αληθινές σχέσεις εκτίμησης που χτίσαμε μέσα στο μαζικό κίνημα της αστυνομικής οικογένειας, σταθήκαμε στα πόδια μας και εγγράψαμε σημαντικές παρακαταθήκες για το μέλλον.

 Συνεχίζουμε έτσι απρόσκοπτα, με γνώμονα το αληθινό συμφέρον και μόνο του Έλληνα Αστυνομικού, τις ανύσταγες προσπάθειες για την ηθική δικαίωση των δίκαιων αιτημάτων μας και θα είμαστε στο πλευρό σας, με όλες μας τις ηθικές δυνάμεις.

 Σε ότι αφορά την παρουσία μας στα νέα εκλεγέντα όργανα, θα ασκήσουμε γόνιμη κριτική και θα υποστηρίξουμε ανυπόκριτα, οιαδήποτε απόφαση  κινείται προς το συμφέρον των συναδέλφων, αλλά και θα είμαστε κάθετα αντίθετοι, σε κάθε απόφαση των οργάνων, που δε θα συμπορεύεται με τα πραγματικά και δίκαια αιτήματα μας, αλλά με αλλότριες πολιτικές και προσωπικές επιλογές. 

Για αυτό τον λόγο το μέλος του Δ.Σ και επικεφαλής της παράταξης μας  ΧΑΧΑΛΗΣ  Βαλάντης διαφοροποιήθηκε από την πλειοψηφία του Δ.Σ  και απείχε από τις ψηφοφορίες που έγιναν για την συγκρότηση του Δ.Σ,  για τις θέσεις που δεν προέβλεπε το καταστατικό. 

 Συνεχίζουμε δίπλα σας ΔΥΝΑΤΑ, για να δυναμώσουμε την φωνή του αστυνομικού και να του δώσουμε το κύρος και την αξιοπρέπεια που του αρμόζει, ως εγγυητή της κοινωνικής γαλήνης και της δημοκρατίας.


       Η Γραμματεία της Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Αστυνομικών

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 7118750468958153253

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item