Συνάντηση της ΠΟΑΣΥ με την Γενική Επιθεωρήτρια Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγο κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη

605-5-16
Αθήνα, 02 Ιουνίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 605/5/16
Συνάντηση με την Γενική Επιθεωρήτρια Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγο κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη
Με την Γενική Επιθεωρήτρια Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγο κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη συναντήθηκαν σήμερα ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος και το μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκη προκειμένου να την ενημερώσουν κατ' αρχήν για τις θέσεις μας όσον αφορά τη λειτουργία των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης και των Τμημάτων των Προαναχωρησιακών Κέντρων που βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Από την πλευρά μας ζητήθηκε να στελεχωθούν με έκτακτες μεταθέσεις οι ανωτέρω Υπηρεσίες για να μπορέσουν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Επίσης, να εκδοθεί άμεσα διαταγή που να προβλέπει ξεκάθαρα τις αρμοδιότητές τους, λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις μας.
Η κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη μας διαβεβαίωσε ότι θα εκδοθεί το συντομότερο δυνατόν η προβλεπόμενη εγκύκλιος για τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες των Υπηρεσιών και είδε θετικά την πρότασή μας για τις έκτακτες μεταθέσεις.
Τέλος, θέσαμε το μείζον ζήτημα της νησιωτικότητας και τα προβλήματα με τις μεταγωγές και μας ενημέρωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της εκμίσθωσης πλοίου από ευρωπαϊκά κονδύλια με αποκλειστικό στόχο την άμεση κάλυψη των μεταγωγών μεταξύ των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.
Τα ίδια θέματα τέθηκαν ακολούθως στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μάλλιο Δημήτριο και Αστυνομικό Διευθυντή κ. Καραΐσκο Γεώργιο του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 96278999535190272

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

Π.Α.Σ.Α.

Π.Α.Σ.Α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Ελευθερο Υπηρεσιας - αναρρωτικες αδειες

προβολες σελιδας

FACEBOOK

Συγχρονη Αστυνομια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item