Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
     Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στο αμφιθέατρο της Δ.Α.Ε.Α. την Παρασκευή 22/06/2018. Την Γ.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, τα Προεδρεία των Ενώσεων της Β/Α Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσής μας κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ Βάιος.
    Στην Γ.Σ. η οποία αποτελεί την κορωνίδα των οργάνων του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος, εγκρίθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία, της Ενεστώσας Διοίκησης ο Διοικητικός Απολογισμός, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. ΡΗΓΑ Νικόλαο και ο Οικονομικός Απολογισμός από τον Ταμία κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Φώτη. Σε άριστες καταστατικές διαδικασίες τις οποίες εξασφάλισε το Προεδρείο της Γ.Σ. και σε κλίμα ομοψυχίας και συναίνεσης όπως άλλωστε απαιτούν οι προκλήσεις των καιρών έγιναν γνωστά τα πεπραγμένα και οι δράσεις της Διοίκησής μας ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις μελλοντικές πρωτοβουλίες της Ένωσής, στην κατεύθυνση καλυτέρευσης της υπηρεσιακής καθημερινότητας των μελών μας.
     Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ένωσης κ. ΠΑΚΟΥ Δημοσθένη, ζητήθηκε από το Σώμα η έγκριση, η οποία έγινε και ομόφωνα αποδεκτή, της απόφασης της Γ.Σ. του 2013, που προέβλεπε την αύξηση της μηνιαίας συνδρομής των μελών της Ένωσής μας στα πέντε ευρώ και ταυτόχρονα τον μηδενισμό του ποσού εγγραφής των νέων μελών. Αυτή η απόφαση η οποία ήταν ανενεργή από το 2013, θα εξασφαλίσει την πληρωμή μέρους ή όλου του ποσού των δικαστικών παραβόλων, τα οποία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, των συναδέλφων-μελών της Ένωσης που απευθύνονται στο Νομικό μας Σύμβουλο για πλήρη και δωρεάν νομική προστασία.
     Τέλος κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης  βραβεύτηκαν έντεκα (11) συνάδελφοι στο βαθμό του Αρχιφύλακα, με παραπάνω από εικοσιπέντε (25) χρόνια συνεχούς μάχιμης υπηρεσίας  σε Διμοιρίες της Υ.ΜΕ.Τ. και της Υ.Α.Τ. Αυτή η αναγνώριση σε κλίμα συγκίνησης αποδεικνύει ότι η Ένωση Αθηνών δεν ξεχνά τους μάχιμους συναδέλφους στη δύση της καριέρας τους, μία πρωτοβουλία η οποία θα επεκταθεί και σε μάχιμους συναδέλφους άλλων Υπηρεσιών.
     Η Ένωση Αθηνών δεν σταματά εδώ, έχει συνέχεια και καλεί τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση κοντά της, διότι αποτελεί τον μοναδικό ίσως θεσμό προστασίας και διασφάλισης των συμφερόντων τους.

                                                            Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                                  - Ο -
                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                                         
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                            ΡΗΓΑΣ Νικόλαος