Οι πυροσβέστες στην Βρετανία κατέβηκαν σε απεργία Πόσο γρήγορα να τρέξει ένας 60άρης πυροσβέστης;

Όταν καλέσεις την πυροσβεστικό υπηρεσίας πως μπορείς να περιμένεις ότι ένας 60αρης πυροσβέστης θα έρθει τρέχοντας Οι Άγγλοι πυροσβέστες κατεβαίνουν σε απεργία για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην κυβέρνηση Κάμερον για την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και τις περικοπές στις συντάξεις.

Η παραπάνω αφίσα θετει με εμβληματικό τρόπο το θέμα της αύξησης των ορίων ηλικίας σε όλες τις υπηρεσίες στις οποίες το βασικό προσόν είναι η ρώμη και το νεαρό της ηλικίας. Με αυτή την αφίσα οι Αγγλοι πυροσβέστες προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη της Βρετανίας.

 Η αφίσα Η αφίσα αναφέρει ότι από την ηλικία των 50 ετών οι πυροσβέστες αρχίζουν να αποτυγχάνουν στα τεστ αντοχής που έχουν θεσπιστεί για την υπηρεσία τους και αναγκάζονται ή να παραιτηθούν και να χάσουν μεγάλο τμήμα της σύνταξης τους ή να απολυθούν από την υπηρεσία. Ζητούν κοινή λογική και υποστήριξη στον αγώνα τους καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματίσει απεργία.

Στο αντίποδα η Κυβέρνηση Καμερον δηλωσει ότι η σύνταξη των πυροσβεστών είναι δίκαια. Το ερώτημα που θέτουν οι αγγλοι πυροσβέστες ισχύει και για την Ελλαδα και αφορά όλους τους ενστόλους. Η αφίσα και οι φωτογραφίες είναι από την ένωση των Πυροσβεστών Fire Brigades Union του Λονδίνου.




papaioannou-giannis.net

Related

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1149699253968130978

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item