ΠΑΣΑ :Προσκλητήριο αγώνα, όλοι στην ένστολη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 07/09/2018


Η Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρόν στην  πανελλαδική κινητοποίηση της 7 Σεπτέμβρη 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στην πλατεία του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στο κάλεσμα των ομοσπονδιών μας.

Συνάδελφοι

Είναι ώρα αγώνα, είναι η ώρα να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να δώσουμε τη δική μας απάντηση σε όσους μας κορόιδεψαν, μας εξαπάτησαν, και συνεχίζουν να μας λένε ψέματα.
Ειναι η ώρα να πάρουμε να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας  γιατι σε διαφορετική περίπτωση οι πολιτικές  των μνημονίων και της λιτότητας που εφαρμόζουν εδώ και χρόνια όλες οι κυβερνήσεις της χώρας με την ταυτόχρονη κατεδάφιση των εργατικών - κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων θα συνεχιστούν για τα επόμενα σαράντα και πλέον χρόνια.
Πιστεύουμε πως η φετινή ΔΕΘ πρέπει να αποτελέσει μια πρώτη, μεγάλη κινητοποίηση, αρχή ενός νέου γύρου αγώνων που θα κάνει σαφές στην κυβέρνηση ότι ο αγώνας συνεχίζεται και θα κλιμακωθεί έως την τελική δικαίωση.


                                                         Διεκδικούμε και Απαιτούμε,
  • Την αναγνώριση του επαγγέλματος που επιτελούμε ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.
  • Την πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, όσον αφορά τα μισθολογικά μας.
  •  Μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας
  • Ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και του φρονήματος αυτών, με την καθολική και έμπρακτη αναγνώριση του έργου τους από τους Κυβερνώντες.
  • Την κατάργηση του απάνθρωπου άρθρου 12 για τις συντάξεις χηρείας.
  • Την ανατροπή του συνταξιοκτόνου νόμου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό που οδηγεί όλους μας σε συντάξεις πείνας και εξαθλίωσης.΄
  •  Να σταματήσει η καταλήστευση του εισοδήματός μας από τη φορολογική επιδρομή και τη μείωση του αφορολόγητου. Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ.
  • Κανένας πλειστηριασμός, για την πρώτη κατοικία, για τους εργαζόμενους,άνεργους που αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ  ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ , ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
 
Σε τούτο το προσκλητήριο μάχης, ήθους και τιμής, δεν πρέπει να λείψει κανείς μας!

Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα της Ένωσής μας, από τα γραφεία (Χαλκοκονδύληαρ.37)την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 08.00 π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Τρίτη 4/9/2018 στα τηλ. 2105236302 - 2105249914


.
Η Συντονιστική Επιτροπή της Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Αστυνομικών

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 8334306892887799679

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item