Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων πάλης (CISM)

Με ένα πολύ σημαντικό event που στην καρδιά του, έχει το έμψυχο- ανθρώπινο δυναμικό της αστυνομικής οικογένειας, τρέχει ο φετινός Σεπτέμβριος. Ειδικότερα κατά το διάστημα 19-25/09/2016 θα διεξαχθεί στα Σκόπια της Π.Γ.Δ.Μ. το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων πάλης.
Η εθνική ομάδα για τους αγώνες αυτούς, στελεχώνεται κατά τα 5/6 της από συναδέλφους αστυνομικούς. Εξάλλου αστυνομικοί-συνάδελφοι είναι ο προπονητής που θα τους συνοδεύσει, καθώς και ο διεθνής διαιτητής.
Αναλυτικά η εθνική ομάδα των ενόπλων δυνάμεων πάλης που θα πάρει μέρος στους αγώνες και θα την εκπροσωπήσουν αντιστοίχως οι εξής συνάδελφοι :


75 κιλά Υπαστυνόμος Β΄ Πρεβολαράκης Γιώργος

80 κιλά  Αστυφύλακας Βάρκας Νικόλαος

85 κιλά Ειδικός φρουρός Μπούκης Ηλίας

98 κιλά Ειδικός φρουρός Κουντουρατζής Σπύρος

125 κιλά Αστυφύλακας Καργιωτάκης Ιωάννης

69 κιλά Υποσμηναγός Μαρία Λουϊζα Βρυώνη

Προπονητής Υπαστυνόμος Α΄ Δεσκουλίδης Ηρακλής

Διαιτητής Αρχιφύλακας Ζαφείρης Γεώργιος.

Η υποσμηναγός Βρυώνη Μαρία ήταν 8η Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, ενώ οι συνάδελφοι Πρεβολαράκης Γεώργιος, Μπούκης Ηλίας, Κουντουρατζής Σπύρος, καθώς και η Βρυώνη Μαρία, διεκδίκησαν την συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα του Ρίο μέσω των προολυμπιακών τουρνουά χωρίς επιτυχία.
Η διοργάνωση αυτή του CISM είναι πολύ σπουδαία και μέλλεται να συμμετέχουν και πολλοί από τους Ολυμπιονίκες του Ρίο, γεγονός που καταδεικνύει και το πολύ υψηλό της κύρος.Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους, που με τις πανάξιες συμμετοχές τους, λαμπρύνουν πολιτισμικά και από την έπαλξη του πολιτισμού, το κύρος της αστυνομικής οικογένειας.

Η Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές της Εθνικής ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων πάλης και καλή επάνοδο στην πατρίδα!

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 5570761923358351539

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item