3η η Αστυνομία στους Αγώνες Ποδηλασίας ΕΔ και ΣΑ

Την Κυριακή 14/10/2018 στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά έγινε το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ποδηλασίας για το έτος 2018. Η ομάδα της
ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχε με 12 Αστυνομικούς – αθλητές και κατέλαβε την Τρίτη θέση στην ομαδική βαθμολογία.
Οι Αστυνομικοί – αθλητές που πέτυχαν την καλύτερη διάκριση και βαθμολογήθηκαν (αφού από κάθε Σώμα και Όπλο βαθμολογούνταν οι τρεις καλύτερες θέσεις) ήταν κατά σειρά οι Δοκ. Υπαστυνόμος Φλαριώτης Γιώργος, Αστ/κας Καρρής Γιάννης και Αρχ/κας Κουλολιάς Γιώργος.
Με την ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχαν επίσης και οι: A/A΄ Σούλος Κων/νος, Ανθ/μος Αξιώτης Ευάγγελος, Υπαρχ/κας Χλόπτσιος Πασχάλης, Αστ/κας Μπόλης Ηλίας, Ε.Φ. Μιτάκης Κων/νος, Αστ/κας Σπηλιόπουλος Γεράσιμος, Αρχ/κας Ντελάς Γιάννης, Αστ/κας Τσιονάρας Αθανάσιος και Αρχ/κας Μίχος Βασίλης.
Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της Πυροσβεστικής, ενώ ο Στρατός Ξηράς κέρδισε την δεύτερη θέση από την ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. για ένα μόλις βαθμό 30 – 31.
Στον αγώνα πέραν των τριών πρώτων ομάδων συμμετείχαν και αθλητές από το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, ενώ υπήρχε και εκπροσώπηση από την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων της Κύπρου.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος περίπου 50 ποδηλάτες και η απόσταση που έπρεπε να καλύψουν οι ποδηλάτες ήταν 50 χιλιόμετρα (10 στροφές των 5 χιλιομέτρων γύρω από την λίμνη του κωπηλατοδρόμιου).
Ο αγώνας έγινε με δύσκολες καιρικές συνθήκες αφού φυσούσε δυνατός άνεμος.
Παρά τον άνεμο όμως οι ποδηλάτες ανέπτυξαν και ταχύτητες που έφθασαν τα 70 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η νίκη κρίθηκε στο τέλος αφού κανένας αθλητής δεν κατάφερε να αποσπασθεί.
Έτσι λοιπόν το τελευταίο σπριντ των 200 μέτρων ήταν συγκλονιστικό και 25 αθλητές τερμάτισαν σχεδόν μαζί και χρειάσθηκε το Foto- finish για να ξεκαθαρίσουν οι νικητές.
Αρχικά φάνηκε ότι στην δεύτερη θέση ήταν η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. όμως τελικά ήταν με βραχεία κεφαλή ο Στρατός.
Προπονητής της ομάδας ποδηλασίας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο Αρχ/κας Χαλκιόπουλος Παύλος, ενώ Αρχηγός της ομάδας ήταν ο Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης Αστυνόμος Α΄ Σχίζας Αναστάσιος.
Την απονομή στους νικητές του ομαδικού έκανε η εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Διευθύντρια της Αστυνομικής Ακαδημίας Ταξίαρχος Κορκοντζέλου Αθανασία, ενώ την απονομή στους νικητές του ατομικού έκανε ο εκπρόσωπος Γ.Ε.Σ. Συνταγματάρχης Αλεξανδράκης Μιχάλης.
Στους αγώνες παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιπλοίαρχος Λιμενικού Ολυμπιονίκης κωπηλασίας Πολύμερος Βασίλης,
Ο Διοικητής της Υ.Φ.Α.Α. Ολυμπιονίκης πάλης Αστυνόμος Α΄ Δεσκουλίδης Ηρακλής,
Ο επιπυραγός πρωταθλητής Ευρώπης ποδοσφαίρου Γιαννακόπουλος Στέλιος,

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας Αστυνόμος Β΄ Παππάς Ηλίας.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 3305831773143044434

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item