Προσκλητήριο Αγώνα από την Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών!



 Η Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών καλεί όλους τους συναδέλφους
να δώσουμε δυναμικό παρόν στην  πανελλαδική κινητοποίηση της 8 Σεπτέμβρη 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο άγαλμα του ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (Πλ. Δικαστηρίων) στη Θεσσαλονίκη,, συμμετέχοντας στο κάλεσμα της ομοσπονδίας μας.
Συνάδελφοι
Είναι ώρα αγώνα, είναι η ώρα να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να δώσουμε τη δική μας απάντηση σε όσους μας κορόιδεψαν, μας εξαπάτησαν, και συνεχίζουν να μας λένε ψέματα.
Πιστεύουμε πως η φετινή ΔΕΘ πρέπει να αποτελέσει μια πρώτη, μεγάλη κινητοποίηση, αρχή ενός νέου γύρου αγώνων που θα κάνει σαφές στην κυβέρνηση ότι ο αγώνας συνεχίζεται και θα κλιμακωθεί έως την τελική δικαίωση.

Διεκδικούμε και Απαιτούμε,
 Την πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, όσον αφορά τα μισθολογικά μας.
- Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και διατήρηση της αυτοτέλειας αυτών.
- Ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και του φρονήματος αυτών, με την καθολική και έμπρακτη αναγνώριση του έργου τους από τους Κυβερνώντες.
- Την αναγνώριση του επαγγέλματος που επιτελούμε ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.
- Την διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων σε ανεκτά επίπεδα διαβίωσης και όχι υπό την μορφή φιλοδωρήματος.
- Την ανατροπή του συνταξιοκτόνου νόμου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό που οδηγεί όλους μας σε συντάξεις πείνας και εξαθλίωσης.

Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα της Ένωσής μας, από τα γραφεία (Χαλκοκονδύλη αρ.37) την Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη και περί ώρα 08.00.

Η Γραμματεία της Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Αστυνομικών

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 4678438234358998565

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item