Η γνώση και η ενημέρωση είναι η δυναμή μας!



                                                                              Αθήνα 11/12/2018


Συνάδελφοι τα αναδρομικά που θα πάρουμε δεν είναι ούτε μέρισμα, ούτε βοήθημα, είναι η συμμόρφωση της πολιτείας με την απόφαση του Σ.τ.Ε για επαναφορά των μισθών μας στα προ Αυγούστου του 2012 επίπεδα .
Συνεπώς τα χρήματα που δικαιούται και θα πάρει ο κάθε αστυνομικός είναι χρήματα που του έχουν κοπεί από τον μισθό που έπαιρνε έως την 31/7/2012 και έχουν κερδηθεί με δικαστική απόφαση έπειτα από την προσφυγή των ομοσπονδιών των Σ.Α και Ε.Δ. στο Σ.τ.Ε.
Καλό θα είναι όσοι νομίζουν ότι έχουν αδικηθεί από το πρόσφατο νόμο που χορηγεί τα αναδρομικά στο προσωπικό των Σ.Α και Ε.Δ. να ενημερωθούν πρώτα και μετά να ξεκινήσουν την όποια διεκδίκηση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση δεν προχώρησε στην πλήρη αποκατάσταση των μισθών μας αλλά μας έδωσε μόνο τα αναδρομικά από 1/8/2012 – 31/12/2016.
Για να υπάρξει πλήρης συμμόρφωση θα πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να αποσύρει το μισθολόγιο που ψήφισε (4472/17) και στην θέση του να θεσπίσει ένα νέο μισθολόγιο που θα δίνει όραμα, θα αναγνωρίζει την ιδιαιτερότητα της εργασίας μας, προεξάρχοντος του επικίνδυνου της εργασίας μας λαμβάνοντας υπόψη τις αμετάκλητες αποφάσεις του ΣτΕ που έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η μερική αποκατάσταση των μισθών και ότι αυτοί πρέπει να επανέλθουν στα επίπεδα του 2012.



                Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ





Υ.Γ Συνάδελφοι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε μισθούς που δεν μας έχουν περικοπεί!


Δημήτριος Καραγιαννόπουλος Αντιπρόσωπος της Ε.ΑΣ.Υ.Α 
Μέλος Π.Α.Σ.Α.

Related

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ 1655174346439975479

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item