Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η θεατρική παράσταση και η κοπή πίτας που διοργάνωσαν από κοινού οι Ενώσεις Βορειοανατολικής, Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής.


Αθήνα 03/01/2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα 03/01/2016 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ" που διοργάνωσαν από κοινού οι Ενώσεις Βορειοανατολικής, Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δ/ντής του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων που δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο του ένστολου συνδικαλισμού στην αστυνομία και ευχήθηκε το 2016 να είναι μια χρονιά αισιοδοξίας και ευόδωσης των προσδοκιών.
Πριν την έναρξη της παράστασης οι  Πρόεδροι και οι Γενικοί Γραμματείς των τριών Ενώσεων έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό και ευχές στους παρευρισκόμενους, κατόπιν ακολούθησε δεξίωση και μοιράστηκαν στα παιδιά δώρα και γλυκίσματα.
Είναι γεγονός ότι ο ένστολος συνδικαλισμός έχει περάσει σε μια άλλη διάσταση, διότι πέρα από τις διεκδικήσεις και την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων αστυνομικών, μεριμνά και για μια καλύτερη ποιότητα, σε κάθε μορφή έκφρασης της καθημερινότητας των αστυνομικών και των οικογενειών τους.













Για τα Δ.Σ.
           - Ο -                                            - Ο -                                                      - Ο -                                            - Ο -                                          
      Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας                        Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας
      Β/Α Αττικής                                Β/Α Αττικής                                         Δυτικής Αττικής                        Δυτικής Αττικής                 
 ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος      ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος    ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος      ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος    
- Ο -                                            - Ο -
   Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας
  Ν/Α Αττικής                                            Ν/Α Αττικής

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος              ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων


Πηγή: www.eaynaa.gr

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 7754679573366833107

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item