Οι συνάδελφοι μας δεν είναι "σάκος του μποξ"

http://img.antenna.gr/images/4935c3c4-eb77-448d-998f-98574ee349a9.jpg

To συνδικαλιστικό κίνημα της ΕΛ.ΑΣ από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις των αγροτών και άλλων εργατικών τάξεων ενάντια στα μνημονιακά μέτρα,  στάθηκε αλληλέγγυο στον αγώνα τους.
Συμμετείχε με αντιπροσωπείες στα μπλόκα των αγροτών, σε κινητοποιήσεις άλλων εργαζόμενων, ζητώντας ταυτόχρονα από την κυβέρνηση να μην χρησιμοποιήσει την αστυνομία για την καταστολή των εργατικών κινητοποιήσεων.
Χθες όμως είδαμε, διάφορες ομάδες αγροτών να επιτίθενται απρόκλητα και με απίστευτη μανία στις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν διατεθεί για την λήψη μέτρων τάξης στην κινητοποίηση τους, με αποτέλεσμα πάνω από 15 συνάδελφοι  μας να καταλήξουν στο νοσοκομείο κάποιοι εξ αυτών σοβαρά τραυματισμένοι.

Ζητάμε από τους συνδικαλιστικούς φορείς των Αγροτών  να καταδικάσουν την  παραβατική συμπεριφορά μερίδας των διαμαρτυρόμενων αγροτών  και να απομονώσουν τα ακραία στοιχεία που με την απρόκλητη επίθεση που έκαναν εναντίον των συναδέλφων μας εξέθεσαν το αγροτικό κίνημα που αγωνίζεται για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του.

Τέλος υπενθυμίζουμε στην φυσική και πολιτική μας ηγεσία ότι οι συνάδελφοι μας δεν μπορεί να προσφέρονται στους εκάστοτε  διαδηλωτές ως "σάκος του μποξ" αλλά η παρέμβαση μας σε διαδηλώσεις εργαζομένων θα πρέπει να γίνεται μόνο όταν διαταράσσεται η έννομη τάξη!

Το αστυνομικό  προσωπικό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και
ανεξάρτητα από την άδικη και απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε από κάποιους αγρότες παραμένει αλληλέγγυο σε όλες τις ειρηνικές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων!!

                                                        
                                                    Η  Γραμματεία της
                                 Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Αστυνομικών

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 4838189880560707259

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item