Ένωση Αθήνας: Σε αυτό το ραντεβού δεν χωρά καμία δικαιολογία απουσίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEig3qEKGW5XgyyunIBHXfk6Dc5YBc3nMhJij-KHtNVNNX3yY0tIq5TyTko41n-C27qgXj2ObFY5OoHPqfuWqP3V9KSgB2VsD8ekVclDMCHJbWBzmEjhnyI0e3Y3_1L5D4aOpT61rfUNCoE/s640/osedo.jpg

Εμείς οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, παιδιά των λαϊκών στρωμάτων της κοινωνίας έφτασε η ώρα να οργανώσουμε την πάλη μας στο πεζοδρόμιο. Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο – έκτρωμα που προωθείται από την κυβέρνηση αποτελεί την ταφόπλακα του ασφαλιστικού μας συστήματος. Η δήμευση των αποθεματικών του ταμείου μας και οι συνεχώς αυξανόμενες εισφορές που αποτελούν τον ιδρώτα μας δεν θα έχουν πια την αντίστοιχη ανταπόδοση.
 

Είναι υποχρέωσή μας να μην περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που η κυβέρνηση ονομάζει ασφαλιστική μεταρρύθμιση αλλά στην ουσία είναι ένα σχέδιο σκληρά εισπρακτικό και φορολογικό που έχει σαν στόχο την περαιτέρω φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Την ώρα που οι εργασιακές τάξεις της χώρας μας βρίσκονται σε αυτό τον αναβρασμό, οι εργαζόμενοι αστυνομικοί δεν μπορούμε να λείπουμε από τις επάλξεις του αγώνα.

Για όλα τα παραπάνω καθώς και για τον εργασιακό μεσαίωνα που βιώνουμε καθημερινά, τις Αποφάσεις του ΣτΕ που δεν υλοποιήθηκαν, την καθυστέρηση της αναμόρφωσης του Κώδικα Μεταθέσεων, την κατάργηση 6700 οργανικών θέσεων, τα οδοιπορικά που δεν δίνονται και τόσα άλλα…έχει φτάσει πλέον ο κόμπος στο χτένι!


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Ας ενώσουμε τη δύναμή μας με τους συναδέλφους μας από όλη την χώρα στην Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5-2-2016 στις 16:00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Σε αυτό το ραντεβού δεν χωρά καμία δικαιολογία απουσίας. Κρίνεται το παρόν και το μέλλον μας. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ήρθε η ώρα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να μετρηθούμε. Όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε ένα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ στα ληστρικά σχέδια λεηλασίας των κεκτημένων μας. Το δίκιο είναι με το μέρος μας.

Όλοι μαζί θα νικήσουμε!


                                                            Για το Δ.Σ.

                     - Ο -                                                                                   - Ο -

              Αντιπρόεδρος                                                                 Γεν. Γραμματέας


         

   ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                         ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1616742290265646087

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item