Καταγγελία για την κατ' εξακολούθηση καταστρατήγηση π.δ.

Καταγγελία για την κατ' εξακολούθηση καταστρατήγηση π.δ.  

Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Αρχηγέ,
Η Ομοσπονδία μας, μέσω της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς, έγινε εκ νέου αποδέκτης
καταγγελιών αναφορικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ανθρώπινου δυναμικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, έτσι όπως αυτά προβλέπονται από τους Κανονισμούς του Σώματος και τα οποία για πολλοστή φορά παραβιάζονται κατάφορα από τους διοικούντες, προεξάρχοντος του νυν Αστυνομικού Διευθυντή της Δ.Α. Κιλκίς.
Όπως προκύπτει από τα επισυναπτόμενα υπ' αριθ. 800/6/34α από 20-11-2015, 302/9/56α από 14-12-2015 και 800/6/37α από 18-12-2015 έγγραφα της Ομοσπονδίας μας, η «χρηστή διοίκηση» στη συγκεκριμένη Διεύθυνση, εξακολουθεί να παράγει αρνητικές καταστάσεις εις βάρος του ανθρώπινου δυναμικού της αλλά και ευρύτερα εις βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας. Και δεν είναι μόνο το επαναλαμβανόμενο γεγονός της κατά το δοκούν χορήγησης των ημερήσιων αναπαύσεων ή της απαγόρευσης χορήγησης των αδειών, την ώρα μάλιστα που ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής μερίμνησε εντελώς πρόσφατα να κάνει χρήση για τον εαυτό του, του δικαιώματος αυτού! Είναι και η κατασπατάληση οικονομικών πόρων εξαιτίας της αλόγιστης κινητοποίησης διμοιριών για αχρείαστα μέτρα , που μόνο αναστάτωση στην αστυνόμευση και καταπόνηση στους συναδέλφους προκαλούν!
Γεννάται επομένως το ερώτημα, πόθεν εκπορεύεται αυτή η συνεχιζόμενη κατάσταση και τι συμφέροντα εξυπηρετεί, όταν οι εντολές της Ηγεσίας, Πολιτικής και Φυσικής, κινούνται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση, ήτοι αυστηρή τήρηση των νόμων και των Κανονισμών που διέπουν τη λειτουργία του Σώματος, με σεβασμό στα δικαιώματα του ανθρώπινου δυναμικού του και παράλληλα με ορθή αξιοποίηση των, ούτως ή άλλως, μειωμένων διαθέσιμων οικονομικών πόρων για τη λειτουργία του;
Αλήθεια, μήπως αυτές οι εντολές, υπόκεινται σε άλλα κέντρα «εξουσίας» εκτός της δικής σας δικαιοδοσίας με άγνωστους σε όλους μας σκοπούς ή μήπως είναι τόσο ισχυροί που έχουν την αίσθηση ότι οι αποφάσεις τους, όταν αφορούν τους υφισταμένους τους, θα καταπίνονται από όλους –από εσάς κι από μας, αβασάνιστα;
Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Αρχηγέ,
Σας καλούμε για τελευταία φορά να ελέγξετε άμεσα τα καταγγελλόμενα και να θέσετε προ των ευθυνών τους όσους έχουν ταχθεί να διοικούν ανθρώπους και όχι απρόσωπα όργανα ενός μηχανισμού που ενδιαφέρεται για τις στατιστικές των αριθμών, αδιάφορο αν έτσι ισοπεδώνονται προσωπικότητες και ευτελίζονται θεσμοί και αξίες.

                                      Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

                              O Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας
                        ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                       ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 177876274151567879

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item