"Ειδομένη Ώρα και πέντε" . Άρθρο του ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ Ιωάννη

https://4.bp.blogspot.com/-hHITsHAbAjg/Vz1J4UJ7VmI/AAAAAAAAvwY/LjZGiShX7vAzbybeJJE5k329Fx6V8A9zgCLcB/s640/C6B9FA0F67F581C68BCA77DE58D5B2B8.jpgΈχουμε γράψει όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε άμεσα στα μέτρα της ευαίσθητης αυτής περιοχής πως το κακό το βλέπαμε να έρχεται και οι ανώτεροι έκλειναν τα μάτια
επιδεικτικά.Δεν μας άκουγαν όταν λέγαμε να παίρνουμε όπλο χημικών και γενικά ότι προβλέπεται από την κανονιστική για την υπηρεσία μας. Μάλιστα σε αυτό συμφωνούσαν για την χορήγηση και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης και ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος.
Όμως η ευθυνοφοβία χτύπησε κόκκινο και μάλλον είμαστε Διευθυντές στα καλά, και περιοδικά όταν κάθε τρείς μήνες είναι να περάσουμε από το γραφείο του γενικού για κάποιο επίδομα.Όταν ο ασύρματος κάνει τζιζ δεν έχουμε καλό σήμα . Όταν είναι να πάρουμε αποφάσεις σηκώνουμε ώμους και χέρια. Ούτε καν πηγαίνουμε να δούμε τους τραυματίες της δικής μας υπηρεσίας με τα παρελκόμενα των αποφάσεων μας στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εκεί που μεταφέρθηκαν οι συνάδελφοι από τους τραυματισμούς τους στην Ειδομένη.
Μήπως είναι η ντροπή; Που λίγους μήνες πριν μετακινήθηκε ο Υπαστυνόμος της διμοιρίας που σήμερα ανταπεξήλθε πάνω από τις δυνατότητες της;. Μήπως είναι το κακό περιβάλλον της αυλής μας που μας τα παρουσιάζουν όλα τέλεια; :.. Μήπως είναι η μηδενική επαφή με το προσωπικό; :
Ότι από τα παραπάνω και αν συμβαίνει κάποιοι συνάδελφοι μας απόψε δεν γύρισαν όπως αποχωρίστηκαν τις οικογένειές τους. Κάποιος έχει ευθύνη και οφείλουν οι συνάδελφοι για να προστατέψουν και τους ίδιους και άλλους μάχιμους αργότερα να απευθυνθούν στην ένωση μας ώστε να κατατεθούν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. ..

Τέλος η πλάκα με τις ζωές μας. ..

ΥΓ1 Παρακαλείται κάποια σειρά μου που υπηρετεί σε γραφείο στην ΔΑΕΘ να κάνει την αποδελτίωση του άρθρου πρωί πρωί και να το παραδώσει στον Διευθυντή. .

ΥΓ2 Μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ.Χατχοπουλο Γεώργιο επισκεφθήκαμε τους τραυματίες σε ώρες μεταμεσονύκτιες. .. Δυστυχώς εκεί δεν είδαμε ούτε έναν από την υπηρεσία μας. . Τραγικό για υπηρεσία ομαδική. .Αυτά είναι τα απόνερα της διοίκησης της φρεγάτας από αλεξιπτωτιστές. ..
http://aspapolice.gr/media/k2/items/cache/2e79051f535b06583dfeaa47b4b5b74c_XL.jpg
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΌ ΜΈΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ
ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 924066417422244108

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

Π.Α.Σ.Α.

Π.Α.Σ.Α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Ελευθερο Υπηρεσιας - αναρρωτικες αδειες

προβολες σελιδας

FACEBOOK

Συγχρονη Αστυνομια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item