Ας ακουστεί η φωνή του Συναδέλφου.


Εδώ και καιρό το προσφυγικό ζήτημα έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές αστυνομικές υπηρεσίες, μία από αυτές είναι και η Δ.Α.Ε.Θεσσαλονίκης.
Η ΝΕΣΠΑΑ προτείνει το επόμενο Δ.Σ της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, να πραγματοποιηθεί στην έδρα της ανωτέρω υπηρεσίας όπως και να καθιερώσει το προεδρείο της,  ανά μήνα ένα Δ.Σ. να γίνεται εντός Θεσσαλονίκης στη έδρα υπηρεσιών (π.χ.  ΔΑΕΘ, ΔΑΚΑΘ κ.τ.λ.) και τον επόμενο μήνα σε επαρχιακή πόλη την ένωσης μας. 
Σε κάθε υπηρεσία που θα πραγματοποιείται το Δ.Σ. θεωρούμε απαραίτητο να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση για την σύγκληση του, ώστε όλοι οι αξιωματικοί - μέλη της Ένωσης, που επιθυμούν να παρευρίσκονται σε αυτό. Ειδικά στην Δ.Α.Ε.Θ., θα πρέπει να βρίσκονται οι διμοιρίτες και οι βοηθοί αυτών καθώς και οι αστυνόμοι της ΥΜΕΤ και της ΥΑΤ, οι οποίοι και βιώνουν το πρόβλημα.
Στόχος και σκοπός μας είναι να ακούσουμε όχι μόνο την ηγεσία της υπηρεσίας (όπως πρόσφατα έπραξε η ηγεσία της παράταξης Δεσμός Ευθύνης) αλλά και όλους αυτούς που κάνουν 12ωρα στην Ειδομένη και όχι μόνο, αυτούς που τους οφείλονται δεκάδες ημερήσιες αναπαύσεις, αυτούς που είναι σε μια από τις πιο μάχιμες υπηρεσίες και δεν παίρνουν όλα τα νυχτερινά, αυτούς που τους ζητούνται ευθύνες σε περίπτωση που ενεργούν γιατί ενεργούν αλλά και σε περίπτωση που δεν ενεργούν γιατί δεν ενεργούν!!!
Σε κάθε περίπτωση στην ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ., πρέπει να τεθεί το θέμα της εκπαίδευσης των Διμοιριών που ενώ προβλέπονται δεν γίνονται και της οικονομικής στήριξης της Ένωσης για την αγορά αναγκαίων υλικών (όπως φορητοί ασύρματοι, θώρακες κ.λ.π.) στις Διμοιρίες.
ΝΕΣΠΑΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 8378021392643622328

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

Π.Α.Σ.Α.

Π.Α.Σ.Α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Ελευθερο Υπηρεσιας - αναρρωτικες αδειες

προβολες σελιδας

FACEBOOK

Συγχρονη Αστυνομια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item