Γηροκομεία, κοιμητήρια και άδειες οικίες φυλάσσουν οι αστυνομικοί, ενώ το έγκλημα οργιάζει

  Γηροκομεία, κοιμητήρια και άδειες οικίες φυλάν Αστυνομικοί, ενώ το έγκλημα οργιάζει.Επίσκεψη των μελών μας στους νυχτερινούς στόχους της ΓΑΔΘ.
Πραγματοποιήσαμε την νύχτα επίσκεψη μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗ Αλέξανδρο και τον Αντιπρόσωπο της ΠΟΑΣΥ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ Ιωάννη,
στους νυχτερινούς στόχους της ΓΑΔΘ οι οποίοι όπως μας είχαν ενημερώσει συνάδελφοι, δεν πληρούν σε καμία των περιπτώσεων τους κανόνες ασφαλείας.

Συνάδελφοι της Ασφάλειας, της Τάξης, του Αλλοδαπών με ιδιωτικούς ασυρμάτους γιατί η υπηρεσία δεν έχει να τους χορηγήσει, μεταβαίνουν στα σημεία με ιδιωτικά οχήματα γιατί η υπηρεσία δεν έχει ούτε οχήματα να τους χορηγήσει, φυλάν στην μέση του πουθενά στόχους χωρίς σκοπιά χωρίς φωτισμό, παίζοντας στην κυριολεξία κορόνα γράμμα την ζωή τους (χωρίς ίχνος υπερβολής) αφού αυτοί που επέλεξαν την φύλαξη αυτών των στόχων είναι απορίας άξιο με βάση ποιους κανόνες ασφαλείας ενέκριναν αυτές τις φυλάξεις κατά αυτόν τον τρόπο, ενώ στο παρελθόν έχουμε θρηνήσει συναδέλφους μας λόγω αυτών των τραγικών λαθών.
Σε κάποιες περιπτώσεις ο αστυνομικός κάθεται έξω από το κτίριο, ενώ μέσα κάθεται ο security σε δωματιάκι πλήρως εξοπλισμένο.Δηλαδή ο αστυνομικός μετατρέπεται σε στόχο για να φυλάει τον security.
Μέχρι γηροκομεία κοιμητήρια και άδειες οικίες υψηλόβαθμων στελεχών φυλάν αστυνομικοί αντί να βρίσκονται στον δρόμο για την ασφάλεια των πολιτών και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Τα στοιχεία τα οποία έχουμε συλλέξει τόσο από την πρωινή επίσκεψη μας σε στόχους στο κέντρο της πόλης, όσο και με την σημερινή επίσκεψη μας σε νυχτερινούς στόχους είναι πέρα για πέρα αξιόπιστα.
Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες μέρες τις επισκέψεις σε στόχους της ΓΑΔΘ και εν συνεχεία θα συντάξουμε και θα παραδώσουμε υπόμνημα στους καθ' ύλην αρμόδιους οι οποίοι θέλουμε να αποδείξουν στην πράξη ότι όσα λένε δεν είναι λόγια εντυπωσιασμού και επιθυμούν πραγματικά να αλλάξουν "σκουριασμένες" νοοτροπίες της ΕΛ.ΑΣ. .

Υ.Γ. Το μαύρο σκοτάδι της εικόνας είναι από σημείο όπου συνάδελφος φυλάει στόχο που δεν βλέπει στα 5 μέτρα λόγω έλλειψης φωτισμού.

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.
Μέλος Α.Σ.Π.Α.

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 4628431252939057274

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item