Η ενότητά μας είναι αρραγής και η δύναμή μας αδιαμφισβήτητη!

http://www.mag24.gr/wp-content/uploads/2015/08/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1.jpg 

Διαρκώς και με κάθε τρόπο ασκούνται πιέσεις προς τα στελέχη και τους υποψηφίους αντιπρόσωπους της Π.Α.Σ.Α. – μέσω παρεμβάσεων παραγόντων από όλο το πολιτικό φάσμα - να υποστείλουν την υποψηφιότητά τους και να αποσκιρτήσουν από το ψηφοδέλτιό της. 

Αυτό καταδεικνύει την υψηλή της αποδοχή, αλλά και την αγάπη και την εμπιστοσύνη που περιβάλλει η αστυνομική οικογένεια, την ανεξάρτητη συνδικαλιστική μας κίνηση. 

Μια κίνηση με διαυγές συνδικαλιστικό σήμα, ρεαλιστικές θέσεις και όραμα για την ανάκτηση και ικανοποίηση του κύρους και των δίκαιων αιτημάτων του Έλληνα αστυνομικού, από την Έλληνική πολιτεία. 

Παγία θέση μας είναι να σεβόμαστε με δημοκρατικό ήθος τις εκλογικές διαδικασίες και να διατηρήσουμε το ήπιο κλίμα, που τόσο έχουμε ανάγκη σαν συνδικαλιστικοί φορείς, σε μια δύσκολη καμπή για την χώρα. Αλλά και δεν θα ανεχθούμε άλλο, τις εξωθεσμικές πιέσεις που υφίστανται τα στελέχη μας, για να απομειώσουν την δύναμη του ψηφοδελτίου μας, με την έξοδό του από αυτό. 

Θα μας βρούν κάθετα αντίθετους, όλοι όσοι ευαγγελίζονται «αποστασίες» και σχίσματα και θα τους καταγγείλουμε όσο ψηλά και αν ίστανται !!! Η ενότητά μας είναι αρραγής και η δύναμή μας αδιαμφισβήτητη. Γιατί πηγάζει από την αγάπη και την καρδιά του τιμημένου συναδέλφου αστυνομικού και ΌΧΙ από εξωθεσμικά πολιτικά γραφεία.

Η Γραμματεία της Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Αστυνομικών


Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 8096046125990941261

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item