Στηρίζουμε με την παρουσία μας την πενθήμερη Κινητοποίηση (μέρα και νύχτα) του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α


H Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών θα στηρίξει με την παρουσία των αντιπροσώπων της την πενθήμερη προειδοποιητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας  που θα  πραγματοποιήσει  ο σύλλογος συζύγων θανόντων ΑΞ.Ι.Α [Αξιοπρέπεια - Ισότητα - Αλληλεγγύη] , έξω από το υπουργείο εργασίας, μέρα και νύχτα, από 23 έως 27 Οκτ 2017.   με αίτημα  την κατάργηση του άρθρου 12 του νόμου Κατρούγκαλου, που για ορισμένες κατηγορίες καταργεί το δικαίωμα στη σύνταξη λόγω χηρείας.
Όλοι μαζί ενάντια στον νόμο έκτρωμα, (ν.4387/2016 ) και σε όσα καθορίσθηκαν με το άρθρο 12 για την άρση των ηλικιακών κριτηρίων χορήγησης Σύνταξης Χηρείας και την επαναφορά του ποσοστού χορήγησης σύνταξης στο 70% του εκλιπόντος.
Η πολιτεία οφείλει  να προστατέψει όλες  τις γυναίκες που στη δυσχερέστερη στιγμή της ζωής τους  που έχασαν το στήριγμα τους, καταδικάζονται να ζήσουν χωρίς εισόδημα, καταργώντας η τουλάχιστον βελτιώνοντας το ηλικιακό κριτήριο .

Λέμε  ΌΧΙ στον νόμο Κατρούγκαλου  που αποτελεί τη βαρβαρότερη αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση όλων των εποχών,  λέμε  ΌΧΙ  στο άρθρο 12 του ν.4387/2016 λέμε ΝΑΙ  στο δικαίωμα στην ζωή  λέμε ΝΑΙ  στο δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.



  1. ΓΡΑΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ/ΔΑΕΑ/ΥΑΤ 
  2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ/ΔΑΕΑ/ΥΑΤ
  3. ΦΩΤΗΣ  Βασίλειος Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ /ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ
  4. Ψαλλίδας Γεώργιος  Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ /ΔΑΕΑ/ΥΑΤ




Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 6119135252773052921

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item