Οι αντοχές μας έφτασαν στο όριο. Ζητάμε : «Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας»

Τριτοκοσμικές είναι οι συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα στις περισσότερες αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας που έχουν γεμίσει με σκουπίδια ενώ οι τουαλέτες  είναι σε κατάσταση "έκτακτης ανάγκης".

 Περισσότερο τραγική είναι η κατάσταση που  επικρατεί στα  κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων  και των υπηρεσιών όπου φυλάσσονται κρατούμενοι.

Αυτό συμβαίνει γιατί εδώ και μία εβδομάδα περίπου έληξε η σύμβαση έργου καθαριότητας που είχαν συνάψει οι Αστυνομικές Υπηρεσίες  με εταιρείες καθαρισμού και δεν έγινε χρήση της τρίμηνης παράτασης που προέβλεπε η σύμβαση .

Ο νέος διαγωνισμός που έχει ήδη  προκηρυχθεί δεν πρόκειται να τελειώσει τουλάχιστον  πριν το τέλος  Μαρτίου.

Πρέπει λοιπόν  να δοθεί άμεσα τρίμηνη παράταση της προηγούμενης σύμβασης καθαριότητας έως ότου υπογραφεί η νέα  γιατί σε διαφορετική περίπτωση  η κατάσταση θα χειροτερεύει κάθε μέρα και   ο κίνδυνος για την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών θα γίνεται μεγαλύτερος με ότι αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία.

Η δυσαρέσκειά μας μέρα με την μέρα μεγαλώνει και οι αντοχές μας έφτασαν στο όριο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από αστυνομική υπηρεσία της Αθήνας που δείχνει τις τριτοκοσμικές καταστάσεις που επικρατούν εν έτη 2016 στα κτήρια που εργάζονται αστυνομικοί και επισκέπτονται πολίτες.

                                                     Η  Γραμματεία της

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 4351780893537400213

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item