Αστυνομικά λεωφορεία Δ.Α.Ε.Θ. "Σάουνες το καλοκαίρι ψυγεία το χειμώνα" . Άρθρο του ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ Ιωάννη

http://www.haniotika-nea.gr/media/2013/11/leoforeio-astynomia.jpg 

Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού έκανε την εμφάνιση του και η θερμοκρασία τις μεσημβρινές ώρες χθες και σήμερα που εκτελούμε υπηρεσία χτυπάει
κόκκινο.
Λεωφορεία γηρασμένα που στα περισσότερα από αυτά δε λειτουργεί ο κλιματισμός,άλλα όταν βρέχει παίρνουν νερά μέσα,άλλα που τους χειμερινούς μήνες έχει περισσότερο κρύο μέσα παρά έξω,ιδίως σε ταξίδια εκτός έδρας.Λεωφορεία που ήδη αριθμούν χρόνο ζωής από 19 έτη έως 12 τα νεότερα.Οχήματα που έχουν ταξιδέψει από νησιά μέχρι Κήπους Ηγουμενίτσα και το επαρχιακό δίκτυο της ορεινής Χαλκιδικής στην περιοχή των Σκουριών.Τα ίδια και χειρότερα προβλήματα θεωρώ πως αντιμετωπίζει και η ΔΑΕ.
Τα air condition για να επισκευαστούν σε ικανοποιητικό βαθμό χρειάζονται κονδύλια πολλαπλάσια από αυτά που έχουν ήδη εγκριθεί.Δεν είναι κακό να ζητάμε πράγματα για την υπηρεσία μας.
Δεν παίζει ρόλο στις κρίσεις αν ενοχλήσαμε το αρχηγείο με αιτήματα μας.Σημασία έχει να γνωρίζουμε τα προβλήματα της υπηρεσίας μας και να δείχνουμε ενδιαφέρον για την επίλυση τους.
Θεωρώ επιβεβλημένη την  ανανέωση του στόλου των οχημάτων των δύο Διευθύνσεων Αστυνομικών Επιχειρήσεων της επικράτειας.Τα οχήματα μας κινούνται οριακότατα και κάποια έχουν περάσει τα όριά τους.
Κάντε κάτι για εμάς που φυλάμε ουσιαστικά το Ελληνικό Κοινοβούλιο σε κάθε πολυπληθή διαδήλωση.Γνωρίζουμε δεν είμαστε αρεστοί όμως είμαστε μέρος των 50000 αστυνομικών που απαριθμεί αυτή η χώρα.

ΥΓ1:Τιμή και δόξα σε όλους εκείνους, που καυτηρίαζαν τα άρθρα συνδικαλιστών και ουδέποτε μας ενόχλησαν για την κριτική που ασκούσαμε .

ΥΓ2: Παρακαλούνται συνάδελφοι από ΔΑΕΘ να μην κάνουν like στο άρθρο όσο και αν τους αρέσει.Γιατί βλέπω να βρισκόμαστε κοντά στην ποινικοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας. . .Πόσο πιο κάτω.. .

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ Ιωάννης 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2079657074307995171

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Συγχρονη Αστυνομια

item