Τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 602/3/24-δ
Τρισάγια στη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας
Παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας τελέστηκαν σήμερα τρισάγια στην μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας Νεκτάριου ΣΑΒΒΑ και Γεωργίου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίοι δολοφονήθηκαν άνανδρα, ο πρώτος στις 17 Ιουνίου 2009 από αδίστακτους τρομοκράτες στην οδό Λάμπρου Πορφύρα στα Πατήσια και ο δεύτερος στις 17 Ιουνίου 2013 στο Δίστομο Βοιωτίας, σε επιχείρηση σύλληψης αδίστακτων δραπετών.
Τα τρισάγια τελέστηκαν, αντιστοίχως, στην οδό Λάμπρου Πορφύρα στα Πατήσια και στο Δίστομο, στο χώρο που έχουν τοποθετηθεί μαρμάρινες στήλες για να θυμίζουν ότι δυο συνάδελφοί μας, θυσιάστηκαν στο καθήκον, υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και το αγαθό της ασφάλειας του Πολίτη.17-6-2016b
Στο Δίστομο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος Μαντζουράνης και στην Αθήνα ο τέως Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος ε.α. Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος και ο εφημέριος της ενορίας Πατήρ Γεώργιος.
17-6-2016a
Στην Αθήνα, την Κυβέρνηση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νικόλαο Τόσκα, εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ενώ παρέστησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος κ. Ιωάννης Διαμαντόπουλος, η Προϊστάμενος του Επιτελείου κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. Χρήστος Δραγατάκης, ο διοικητής Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγος κ. Χρήστος Παπαζαφείρης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος κ. Βασίλειος Μωυσίδης, ο διευθυντής της ΔΑΕΕΒ Υποστράτηγος κ. Αντώνιος Μπάκας, Αξιωματικοί του Αρχηγείου και της ΓΑΔΑ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Κοζομπόλη, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, κ. Στέλιος Λάμπρου, δημοτικός σύμβουλος, ο συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Μαλαγκωνιάρης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, Διονύσιος Αδαμόπουλος, πρόεδρος της 5ης Δημοτικής Κοινότητας, τα Προεδρεία της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ, ο πρώην Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Χρήστος Φωτόπουλος, εκπρόσωποι Πρωτοβαθμίων Ενώσεων, ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας κ. Βάιος Σκαμπαρδώνης, συγγενείς και φίλοι των αδικοχαμένων συναδέλφων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Για την Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 2433676176804002849

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Συγχρονη Αστυνομια

item