Ανακοίνωση για την απαγόρευση από την ΓΑΔΑ της ανοιχτής εκδήλωσής μας στην Πλατεία Εξαρχείων

Αθήνα, 28 Ιουνίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 201/1/41η
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την ούτως ή άλλως προαναγγελθείσα απαγόρευση της ανοιχτής συγκέντρωσής μας, στην Πλατεία Εξαρχείων, εμείς οι Έλληνες Αστυνομικοί που έχουμε ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και υπακοή στους νόμους του Κράτους, ασφαλώς θα υπακούσουμε. Ας έχουν οι διοικούντες ολόκληρη την ευθύνη της δικής τους δειλίας.
Παράλληλα και προκειμένου να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας, αλλά και για να ενημερωθούμε κατ΄ ιδίαν τους λόγους της ως άνω απαγόρευσης, αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, επισκέφτηκε πριν από λίγο τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο κ. Αλκιβιάδη ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος επικαλέστηκε ακριβώς τους ίδιους λόγους που αναφέρονται στην υπ΄αριθμ. 3017/1/33 από 28/06/2017 συνημμένη απόφασή του.
Η επιδίωξή μας να ξεκινήσει επιτέλους διάλογος για ένα θέμα που όλοι γνωρίζουν και υποκρίνονται τον ανήξερο, θα επιτευχθεί αν όχι αύριο, λίγο αργότερα. Δεν θα έχουν οι διοικούντες για πολλές φορές το σθένος να ακυρώνουν ή και να καταργούν τον διάλογο. Είμαστε περήφανοι για την πρωτοβουλία μας, την οποία την υποστηρίζει η πλειονότητα της Ελληνικής Κοινωνίας. Τα θέματα λύνονται με διάλογο και δημοκρατικές διαδικασίες τις οποίες πιστεύουμε και υπηρετούμε παντοτινά.
Θα επανέλθουμε...
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
201-1-41a gada
201-1-41b gada
201-1-41c gada

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 7138048593621777086

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item