ΕΑΣΥΑ: Εσείς μόνοι σας κι εμείς όλοι μαζί!

https://www.easya.gr/media/images/header/A.T._KAISARIANHS.jpg                                                          Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί διαχρονικά στόχο ακραίων κύκλων που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση και την κοινωνική αναταραχή. Τα τελευταία ιδίως χρόνια έχουμε παρατηρήσει έξαρση του φαινομένου αυτού, με στοχευμένη κατεύθυνση ιδιαιτέρως εις βάρος των εργαζόμενων αστυνομικών.

Η τελευταία «αποσιωπημένη» επίθεση με χειροβομβίδα στο Α.Τ. Καισαριανής ήρθε να επιβεβαιώσει τη νοσηρή εγκεφαλική λειτουργία ορισμένων, οι οποίοι με μανδύα την ιδεολογική τους ανωμαλία, θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές αστυνομικών αλλά και ανυποψίαστων πολιτών. Οι τρομοκράτες δρουν ανενόχλητοι σε ένα περιβάλλον ιδιότυπης ανοχής και αφού εξάντλησαν τη χρήση των καλάσνικοφ άρχισαν να πετούν χειροβομβίδες σαν «κομφετί». Δυστυχώς ορισμένοι άλλη μια φορά «αγρόν ηγόρασαν», έχοντας καταστήσει την ανομία και την ασυλία ταυτόσημες έννοιες!!!

Ούτε μία παρουσία, ούτε μία επίσημη καταδίκη, ούτε μία αντίδραση. Άλλωστε η αντίδραση απαιτεί σχεδιασμό και βούληση…. και δυστυχώς εκλείπουν και τα δύο. Το μόνο που ενδιαφέρει τους υπεύθυνους είναι ένα στατικό σώμα με λειψανδρία προσωπικού που θα φυλάει μόνο ακίνητους στόχους μειώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά του στην αστυνόμευση και στην πρόληψη του εγκλήματος.

Ευτυχώς για εμάς που από την επίθεση δεν θρηνήσαμε θύματα διότι η αλεξίσφαιρη σκοπιά πρόσφερε ασφάλεια στον σκοπό, ενώ οι συνάδελφοι με επαγγελματισμό ενημέρωσαν αμέσως και ως όφειλαν για την επίθεση. Η Ένωση Αθηνών επισκέφθηκε άμεσα το παραπάνω αστυνομικό τμήμα για να συμπαρασταθεί ηθικά στους συναδέλφους.

Συνοψίζοντας μπορεί κάποιοι να δηλώνουν «αμετανόητοι» εγκληματίες, εμείς όμως αμετανόητα θα προασπίζουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας και τα δημοκρατικά ιδεώδη. Μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να κρύβουν ή να χάνουν το μέτρημα και να αλλοιώνουν καταστάσεις, εμείς όμως θα τα βγάζουμε όλα στο φως. Μπορεί όλα τα άκρα να είναι απέναντί μας, είναι όμως δίπλα μας η συντριπτική πλειοψηφία του λαού που μας εμπιστεύεται! Αυτή είναι η δική μας αυτοάμυνα… η δική μας ασπίδα!

                                               Εσείς μόνοι σας κι εμείς όλοι μαζί!

                                                   Για το Δ.Σ.

                      - Ο -                                                                       - Ο -
                  Πρόεδρος                                                               Γεν. Γραμματέας

                                           

         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                     ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 5070461797818475478

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item