Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αθηνών

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών διοργάνωσε τον ετήσιο χορό της και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Για ακόμη μια χρονιά η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν μαζική και όλοι περάσαμε όμορφα ξεχνώντας για λίγες ώρες τα προβλήματα της καθημερινότητας και το άγχος της πολύ δύσκολης εργασίας μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πάτερ Ιωάννης Κοκκώνης, ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος, η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Β΄ Αθηνών κ. Χαρά ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Β΄ Αθηνών κ. Ελένη ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ, ο Βουλευτής Λάρισας Ν.Δ. και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μέλος του πολιτικού συμβουλίου κ. Νάντια ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, το μέλος της Γραμματείας Κινήματος Αλλαγής και τέως Βουλευτής Ν. Ηλείας ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μιχαήλ ΚΑΤΡΙΝΗΣ, ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. για θέματα Προστασίας του Πολίτη κ. Ευστάθιος ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Τάσος ΔΑΡΣΙΝΟΣ, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος, ο Γραμματέας Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. κ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ο  Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής κ. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. ΛΙΟΤΣΟΣ Σπύρος, ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας κ. ΝΑΚΟΣ Βασίλειος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης Μιχάλης, o Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. Παπαζαφείρης Χρήστος, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγος κ. Ψωμάς Γεώργιος, ο Βοηθός Γ.Α.Δ. Αττικής Ταξίαρχος κ. Χαιρετάκης Στυλιανός, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχος κ. Σανιδάς Παρασκευάς, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/ Υ.Α.Τ. Ταξίαρχος κ. Τσίρος Σπυρίδωνας, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/ Υ.ΜΕ.Τ. Ταξίαρχος κ. Κυριακούλης Γεώργιος, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αστ. Υποδ/ντής κ. Μπουροδήμος Γεώργιος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πολιτευτής Β΄ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωαννίδης Σάκης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κι επί πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος Περιστερίου και συνάδελφός μας κ. ΛΩΛΟΣ Βασίλειος και η πολιτευτής Β’ Αθηνών Ν.Δ. κ. Ιωάννα Γκελεστάθη.
      Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας.
      Ευχαριστούμε την εταιρία BΙΚΟΣ Α.Ε., τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Αστυνομικών Αττικής καθώς και τα Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ και τον εκπρόσωπό τους κ. Αντώνη Γλύκα, την εταιρία ΙΝΤΕRAMERICΑΝ, τον όμιλο Ευρωκλινική, τις Ελληνικές Ραδιουπηρεσίες και την εταιρία i-youth.
     Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο συνάδελφος ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ Οδυσσέας, ο οποίος έσωσε με κίνδυνο της ζωής του μία συμπολίτη μας από φλεγόμενο σπίτι, ο παραολυμπιονίκης συνάδελφος ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ Αντώνιος, ο οποίος το 2006 είχε απολυθεί από το Σώμα εξαιτίας σοβαρού τροχαίου από το οποίο έμεινε παράλυτος στα κάτω άκρα. Ο Αντώνης απέδειξε σε όλους μας ότι ο αγώνας για την πραγμάτωση των ονείρων μας κερδίζεται με ένα μέσο που δεν ματώνει ποτέ, την ψυχή.
     Η Ένωσή μας τίμησε επίσης τον κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Χρήστο για την πολυετή του προσφορά στο συνδικαλιστικό κίνημα με τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
    Σας ευχαριστούμε όλες και όλους. Ευχόμαστε υγεία και του χρόνου να είμαστε ακόμα περισσότεροι.
Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                                  - Ο -
                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας
                                            
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                     ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 974819335209684222

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item