Μαζικό παρών αστυνομικών μετά από κάλεσμα της Ένωσης Αθηνών στο Δικαστήριο

https://easya.gr/wp-content/uploads/2020/01/dikastirio-780x470.jpgΑθήνα, 23-1-2020

Αρ. Πρωτ.: 307/10-β
Δίκη για Κουκάκι: Μαζικό παρών αστυνομικών μετά
από κάλεσμα  της Ένωσης Αθηνών στο Δικαστήριο
        Αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και εκλεγμένοι αντιπρόσωποί της, ήταν παρόντες σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης των καταληψιών της Ματρόζου 45 στο Κουκάκι.
Το Δικαστήριο, με αντίθετη πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας, αποφάσισε την αναβολή αορίστως της υπόθεσης μετά από αιτήματα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, για διάφορους δικονομικούς λόγους.
Το Β’ Τριμελές Αυτόφωρο έκρινε ότι οι προτεινόμενοι λόγοι αναβολής συνδέονται ουσιωδώς με την αποδεικτική διαδικασία και κατέληξε στην ανωτέρω απόφαση.
Πλήθος αντιπροσώπων και συναδέλφων – μελών, μετά από κάλεσμα της Ένωσής μας, που εκπροσωπεί την πλειοψηφία των τραυματισθέντων συναδέλφων των ομάδων Ο.Π.Κ.Ε., κατέκλυσε τους χώρους του δικαστηρίου, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και διατρανώνοντας την εμπιστοσύνη τους στον σταθερό και σοβαρό νομικό χειρισμό της υπόθεσης (ότι η ενδεχόμενη τροποποίηση του κατηγορητηρίου πραγματοποιείται κατά τη διαδικασία της εκδίκασης, όπως από την πρώτη στιγμή μόνο η Ένωσή μας υποστήριξε) που χάραξαν από την πρώτη στιγμή η  Ένωση Αθηνών και οι Νομικοί της Σύμβουλοι, μένοντας μακριά από αίολα νομικά «πυροτεχνήματα» που ακούγονταν στα Μ.Μ.Ε. για χάριν πρόσκαιρου εντυπωσιασμού και λίγων λεπτών δημοσιότητας !
Καταλυτική επίσης υπήρξε η καίρια παρέμβαση της Ένωσης Αθηνών προς την Ηγεσία αναφορικά με την εξοικονόμηση κονδυλίου για την αντικατάσταση του κατεστραμμένου εξοπλισμού των αστυνομικών των ομάδων Ο.Π.Κ.Ε..
Η έντονη δραστηριότητα της Ένωσής μας για την επίλυση των προβλημάτων, οδηγεί τους συναδέλφους μας  να απευθύνονται καθημερινά στην Ένωση Αθηνών προκειμένου να ενταχθούν στις τάξεις της και αυτό για μας αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης
Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 2215054335742167349

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item