Ερχονται κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

https://www.limenikanea.gr/assets/pages/main_e20f6-09_9_14.png 

Κρίσεις σχετικά μικρής έκτασης αναμένεται να αρχίσουν τις επόμενες ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες θα αποτελούν ουσιαστικά την πέμπτη σχετική διαδικασία μέσα σε δύο χρόνια! Σε μια έκρυθμη κατάσταση που είχε αναστατώσει τις διωκτικές αρχές, καθότι πέρα από τις κανονικές ετήσιες κρίσεις στις αρχές του 2018 και του 2019 υπήρχαν και δύο έκτακτες εμβόλιμες: τον Νοέμβριο του 2018, μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, και τον περασμένο Ιούλιο, μετά την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία.
Ετσι αναμένεται να παραμείνει στην ηγεσία o κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος είχε επιλεγεί προ επτά μηνών και θεωρείται μετριοπαθής και προσεκτικός αξιωματικός που διατηρεί τις ισορροπίες στην Αστυνομία και έχει καλές σχέσεις με την πολιτική ηγεσία.  Ακόμα, ελάχιστες μεταβολές αναμένονται όσον αφορά τους υπόλοιπους ανώτατους αξιωματικούς Ανδρέα Δασκαλάκη, Κωνσταντίνο Σκούμα, Κωνσταντίνο Λαγουδάκη και Ανδρέα Βασιλόπουλο, με πιθανότερο σενάριο να αποχωρήσει ένας εξ αυτών και να υπάρχουν σχετικές μετακινήσεις με προώθηση ορισμένων εκ των κ.κ. Μενεξίδη, Κορδολαίμη, Ντζιοβάρα που ακολουθούν.
Κρίσιμο είναι το ζήτημα της παραμονής στη θέση του τού Αττικάρχη κ. Γ. Ψωμά, ο οποίος είχε επιτυχημένη θητεία στα ΕΚΑΜ και στην Ασφάλεια Αττικής. Ανευ απροόπτου στη θέση του θα παραμείνει και ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής κ. Πέτρος Τζεφέρης που θεωρείται ότι έχει θετική παρουσία. Ωστόσο οι κρίσεις σε άλλους βαθμούς αναμένεται να περιοριστούν, αφού μόνο έξι-επτά από τους ταξιάρχους έχουν συμπληρώσει διετία σε αυτό το πόστο και μπορεί να προαχθούν. 

www.in.gr 

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4525617064411154909

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item