Επίσπευση των διαδικασιών αναθεώρησης του Κώδικα Μεταθέσεων

http://aspapolice.gr/media/k2/items/cache/24795b9d45550d61cc9f6bee7a09a629_M.jpgΚύριε Υπουργέ,
Παρά τις αλλεπάλληλες διαβεβαιώσεις που είχαμε τα τελευταία χρόνια από την Κυβέρνηση για την άρση των αδικιών του Κώδικα Μεταθέσεων μέσω της αναθεώρησής του,
καμία πρόοδος δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Αν και η Ομοσπονδία μας έχει καταθέσει τις προτάσεις της, οι οποίες θα ανοίξουν μια νέα, αξιοκρατική σελίδα στις διαδικασίες που τηρούνται εντός του Σώματος, φαίνεται ότι κάποια κωλύματα που προκλήθηκαν συντηρούν την υπάρχουσα κατάσταση.
Πρέπει άμεσα και με κάθε νομιμότητα να επισπευθούν οι διαδικασίες της Επιτροπής Κώδικα Μεταθέσεων με τη συμμετοχή των συνδικαλιστικών οργάνων σε όλα τα στάδια των εργασιών, και με διαφάνεια να βρεθούν οι δικλείδες που θα λειτουργούν ως τροχοπέδη στις παρατυπίες που έχουν πάρει μορφή επιδημίας.
Πρέπει επιτέλους να εξασφαλίσουμε την προοπτική μετακίνησης του συνόλου του αστυνομικού προσωπικού στον τόπο συμφερόντων του. Διαφορετικά, θα διαιωνίζεται το πρόβλημα και θα συνεχίσουμε να έχουμε φαινόμενα πολλών Αστυνομικών που δρουν ανορθόδοξα και αντίθετα στην αποστολή τους.
Τέλος, επισημαίνουμε ότι ως αρνητική συνέπεια των ανωτέρω, η παρούσα κατάσταση έχει δημιουργήσει αίσθημα ανασφάλειας και επιφύλαξης σε όλους τους συναδέλφους για τον τρόπο χειρισμού του ζητήματος από τους εμπλεκομένους.

Φρονούμε ότι με παρέμβασή σας θα μπορούσε θα γίνει ένας ενδελεχής έλεγχος για τους λόγους που προκάλεσαν καθυστερήσεις στην αναθεώρηση του Κώδικα Μεταθέσεων και παράλληλα να επιταχύνετε την όλη διαδικασία, όπως διακαώς επιθυμεί το αστυνομικό προσωπικό στο σύνολό του.

www.eayth.gr- aspapolice.gr 


Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 7957797349603842068

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item