H Ένωση Δωδεκαννήσου καταδικάζει τις συνδικαλιστικές διώξεις .

http://www.eayth.gr/images/poreiaathina3.JPGΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδ/νησου καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την συνδικαλιστική δίωξη του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης  και στέκεται στο πλευρό τους,  ξεκαθαρίζοντας  στους εμπνευστές αυτών των μεθοδεύσεων ότι αυτές οι ενέργειες μας χαλυβδώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς.
Επίσης θέλουμε να θυμίσουμε ότι η δουλεία του Συνδικαλιστή είναι να συνδράμει στην καλή λειτουργία των υπηρεσιών και να καυτηριάζει τα κακώς κείμενα.
Παράλληλα διαμηνύουμε σε όσους είχαν συνηθίσει τους συνδικαλιστές να πίνουν καφέ στα γραφεία της διοίκησης και να κλείνουν το στόμα τους προκειμένου να κάνουν κανένα ¨ρουσφετάκι¨ να καταλάβουν το γρηγορότερο ότι οι εποχές άλλαξαν.
Τέλος απαιτούμε από την Διοίκηση να αφουγκράζεται τις αγωνίες και τα παράπονα τον συναδέλφων όπως αυτά εκφράζονται από αυτούς που έχουν επιλέξει με δημοκρατικές διαδικασίες και να σταματήσουν τις τακτικές της τρομοκρατίας και του εκφοβισμού γιατί αυτές δεν μας πτοούν.  
 
                                       
Για το  Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος                                                   Ο   Γεν. Γραμματέας
            ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                           ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ξενοφών

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 8475812765707290025

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item