ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. : Η έντεχνη φίμωση του ενιαίου ψηφοδελτίου .

http://www.eayth.gr/images/vrav3.jpg 
 
1.Το ενιαίο ψηφοδέλτιο «ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ»  είναι ένα ανοιχτό και δυνατό «ΚΑΛΕΣΜΑ»  προς όλους, να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία. Απαιτεί συνοχή, ξεκάθαρη συνεργασία και αμοιβαία μορφής εμπιστοσύνη.
2.Αυτές όμως οι ελάχιστες λέξεις, με την θεμελιώδη σημασία τους, θα μετουσιώνονταν σε κείμενο το οποίο εμείς οι ονειροπόλοι του χθες, αλλά πρωτίστως του αύριο, με ανακούφιση θα συντάσσαμε, με σθένος θα στηρίζαμε και με αυταπάρνηση θα υπηρετούσαμε. Το κάλεσμα,   το οποίο προσδοκούσαμε μάλιστα να έχει τη μορφή κοινής ανακοίνωσης του Δ.Σ. προς όλα τα μέλη της Ένωσης μας, να συμμετάσχουν σε μια γιορτή της δημοκρατίας, θα γινόταν  όπως ήταν λογικό και αυτονόητο σε τόπο και χρόνο πολύ προγενέστερο της προκήρυξης των εκλογών, θα ακουγόταν από όλους,  έτσι ώστε  ο κάθε ψηφοφόρος κατά την εκλογή  να λειτουργούσε ελεύθερα, έχοντας επίγνωση του ρόλου και της ευθύνης του.
3. Το «ΚΑΛΕΣΜΑ» έγινε, αλλά ήταν από λίγους για λίγους και  σε χώρους κλειστούς. Ήταν Μυστικό, Επιλεκτικό και μεθοδεύτηκε στο παρασκήνιο έτσι ώστε να λάβει τη μορφή στρατολόγησης ανυποψίαστων υποψηφίων μέσα στο  υποτιθέμενο ενιαίο ψηφοδέλτιο, παραγκωνίζοντας εντέχνως οποιονδήποτε είχε έστω και ελάχιστες πιθανότητες να εκλεγεί μέσω ενός τίμιου αγώνα.
4. Το «ΚΑΛΕΣΜΑ»  όπως μεθοδεύτηκε με τις ζυμώσεις που παραπάνω περιγράφτηκαν, δεν ακούστηκε από κανέναν, δεν απευθύνονταν σε όλους επιχειρώντας έτσι την μετατροπή του ενιαίου ψηφοδελτίου  σε ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ. Το προεδρείο του Δ.Σ. αδράνησε; ή είχε συμμετοχή και συμφέρον από όλη αυτή την τακτική που ακολουθήθηκε;
5. Εμείς, με τη ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που δημιουργήσαμε στοχεύουμε να απαλλαγούμε από αυτές τις λογικές, που ανήκουν στο παρελθόν και είναι ξένες και αδιάφορες για  το μέλλον.
6. Εμείς, επιχειρούμε ένα νέο ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλους,  σε χώρους ανοιχτούς με δημοσιότητα και διαφάνεια για να  αποκτήσει φωνή το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ !
ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.   -  τα ιδρυτικά μέλη
nespaa.blogspot.gr

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 2926958650699942389

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item