Στο ίδιο έργο Θεατές!!!

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20111106/engine/pegasus_LARGE_t_1041_105531527_type11487.jpg 

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε και φέτος το πρωτάθλημα όπου για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες των κακώς κειμένων που συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
 Συγκεκριμένα πριν την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικου αγώνα  μεταξύ των ομάδων Λεβαδειακού – Ολυμπιακού είχαμε εκτεταμένα επεισόδια από  φίλαθλους του Ολυμπιακού που επιχείρησαν να εισέλθουν εντός του γηπέδου χωρίς εισιτήριο. 

 Δυστυχώς όπως και τα προηγούμενα χρόνια  βγαίνουν στην επιφάνεια σοβαρές  παθογένειες των μέτρων φύλαξης των γηπέδων που σχεδιάζει η φυσική μας ηγεσία που από ότι συμπεραίνω σκοπός αυτού δεν είναι η προστασία των αστυνομικών αλλά των συμφερόντων των ΠΑΕ. 

 Το λέω αυτό γιατί προχθές ενώ  δ/ρια της ΥΑΤ δέχονταν σφοδρή επίθεση από 300 περίπου φιλάθλους οι επικεφαλείς των μέτρων δεν έδωσαν διαταγή σε δ/ριες  που ήταν πλησίον των επεισοδίων να συνδράμουν και να βοηθήσουν τους συναδέλφους που δέχονταν την επίθεση, αλλά τις άφησε εκτός της περίφραξης προκειμένου να μην υπερπηδήσουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού χωρίς εισιτήρια. 

Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης ήταν ευτυχώς ελαφριές σωματικές βλάβες των αστυνομικών της δ/ριας  ενώ απο τύχη αποφέυγθηκε σοβαρότερος τραυματισμός. 

 Αν η φυσική μας  ηγεσία  αδυνατεί να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψει την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων, τότε θα πρέπει εμείς σαν συνδικαλιστές να αποφασίσουμε την αποχή μας από τα γήπεδα έστω και για μία αγωνιστική για αρχή.

Eπίσης πρέπει να  να έρθουμε σε επαφή με τους ανθρώπους της Σούπερ λίγκα και να διεκδικήσουμε  για το αστυνομικό  προσωπικό που διατίθεται για μέτρα στους αθλητικούς χώρους να ασφαλίζεται από τις Π.Α.Ε. ώστε να αποζημιώνεται πλήρως σε περίπτωση τραυματισμού.

Δεν πρεπει να επιτρεψουμε να παίζονται παιγνίδια στις "πλάτες" των συναδέλφων μας!


Δημήτρης Καραγιαννοπουλος   Μέλος Δ.Σ ΕΑΣΥΑ
 Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 7979198067213334557

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item