Χαιρετισμός Προέδρου ΠΟΑΣΥ στο 27ο συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ - Νέο αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό

14.10.2016.1Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/4/207
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς της Ομοσπονδίας μας μετέφερε στο 27ο συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Πρόεδρος κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ στέλνοντας παράλληλα πολλαπλά μηνύματα στην Κυβέρνηση και στον παριστάμενο Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.


Ειδικότερα ο κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ επισήμανε τα εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, αναφέρθηκε στις διάφορες τοποθετήσεις των συναρμόδιων Υπουργών όσον αφορά τα μισθολογικά και τον κάλεσε να πάρει πρωτοβουλία ώστε ο Πρωθυπουργός της Χώρας να συναντηθεί επιτέλους με τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας για να τον ενημερώσουν απ' ευθείας για τα εκκρεμή ζητήματα.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο διαχρονικό μας αίτημα για την τροποποίηση του άρθρου 23 του Συντάγματος ώστε να αρθεί ο περιορισμός του δικαιώματος της απεργίας διότι στην περίπτωση που καταψηφιστεί αυτή η πρόταση είναι σαν να αναγνωρίζεται από την Κυβέρνηση ότι τα Σώματα Ασφαλείας δεν θα υπάγονται στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.
14.10.2016.2
Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ είπε στη συνέχεια λαμβάνοντας το λόγο, θα μεταφέρει στον Πρωθυπουργό το αίτημά μας για συνάντηση όλων των Ομοσπονδιών με τον Πρωθυπουργό της Χώρας ένα αίτημα για το οποίο συνηγόρησε και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης κ. Δημήτριος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ.
Με εκτίμηση,
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 4234530863856740766

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item