Η εντολή των συναδέλφων ήταν και είναι ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!


Χρέος της κάθε γενιάς είναι να ετοιμάζει ένα καλύτερο μέλλον για την επόμενη με βάση τις διαχρονικές αξίες της φυλής και όχι να καταστρέφει.
Η εντολή των συναδέλφων ήταν και είναι ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου και όχι καλλιέργεια μίσους και αλληλοεξοντώσεις.

Με την όλη συμπεριφορά τους κάποιοι θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του συνδικαλιστικού κινήματος και την μετατροπή του σε συντεχνιακό αντί να κάνουν το κοινωνικό άνοιγμα που επιβάλλεται.

Απέχουν πολύ των στόχων και των προσδοκιών του συνόλου του Αστυνομικού προσωπικού. 


Δίνουν τροφή σε όσους χρόνια τώρα μας στερούσαν και μας στερούν συνταγματικά δικαιώματα και αρνούνται και σήμερα τον διάλογο για την άμεση επίλυση θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων. Χαίρονται γιατί πάντα ο διχασμός τους εξυπηρετεί, πολλές φορές τον επεδίωκαν και τον επέβαλαν οι ίδιοι δια των οργάνων τους.

Καταναλώστε λοιπόν κύριοι την φαιά ουσία σας στην χάραξη κοινής στρατηγικής για την άσκηση πίεσης προς κάθε κατεύθυνση, για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την αστυνομική οικογένεια γιατί με την συμπεριφορά σας μας οδηγείτε  πλέον σε κατάσταση κοινωνικής περιθωριοποίησης.

Δημήτριος Καραγιαννόπουλος  
Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ 
Μέλος Π.Α.Σ.Α.

Related

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1811315405253695487

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item