Συλλυπητήρια Επιστολή της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

http://cdn.cnngreece.gr/media/com_news/story/2018/04/12/125583/main/BeFunky-Collage.jpg 
Αθήνα, 13 Απριλίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 603/8/87
Προς: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, σας μεταφέρει τα συναισθήματα οργής και θλίψης για τη θυσία του Ήρωα πιλότου της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που έχασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα σε μια κρίσιμη για την Πατρίδα μας περίοδο, όπως σύσσωμες οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, έχουν ταχθεί να βρίσκονται διαρκώς στις επάλξεις του καθήκοντος.
Εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών μας στην οικογένεια του Ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου με την ευχή να είναι ο τελευταίος που θυσιάζεται στο βωμό του καθήκοντος.
Από χθες, το όνομά του προστέθηκε στο Πάνθεον των Ηρώων της Πολεμικής Αεροπορίας ως ένας άξιος μαχητής των αιθέρων, διδάσκοντας για το θάρρος, το μεγαλείο ψυχής και την πίστη του προς τα ιδανικά του Έθνους και της Πατρίδας.
Η σκέψη μας είναι επίσης στους συναδέλφους μας της Πολεμικής Αεροπορίας και σε όλα τα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδας που φυλάττουν Θερμοπύλες από τον Έβρο έως την Κρήτη και από τα Επτάνησα έως τα Βόρεια και Ανατολικά μας σύνορα στο Αιγαίο Πέλαγος.
Παρακαλούμε, όπως μεταφέρετε σε όλους το περιεχόμενο της παρούσης, διαβεβαιώνοντάς σας παράλληλα ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα αγωνιά και επαγρυπνεί, έτοιμο να στηρίξει οποιαδήποτε τυχόν πρωτοβουλία εκδηλωθεί από την πλευρά σας, με αφορμή την τραγική αυτή απώλεια.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 910267350955688129

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item