Η συνδικαλιστική δράση της Π.Α.Σ.Α το 2017!


 Μια ανάσα πριν από την εκπνοή του 2017 και η εκτελεστική επιτροπή της Π.Α.Σ.Α. κάνει ένα απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε παρουσιάζοντας τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις που έκαναν οι αντιπρόσωποι και τα μέλη της παράταξής μας.
Στον χρόνο που πέρασε συνεχίσαμε απρόσκοπτα με ξεχωριστή ηθική φροντίδα, για τον συνάδελφο αστυνομικό, να αναδεικνύουμε σημαντικά ζητήματα –προβλήματα του κλάδου μας , με επίκαιρες στοχευόμενες αναρτήσεις στο blog's μας, με προτάσεις στο Δ.Σ της Ένωσής μας, με παρεμβάσεις προς την Φυσική ηγεσία και τα Πολιτικά Κόμματα αλλά και με επιτόπιες επισκέψεις εργασίας κοντά στους συναδέλφους και στις υπηρεσίες τους, προσπαθώντας διαρκώς και με κάθε τρόπο, να είμαστε δίπλα τους και να δίνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε ότι τους απασχολεί.
Κάποιες φορές τα καταφέραμε και ορισμένα τα προβλήματά μας αντιμετωπίσθηκαν αποτελεσματικά, ενώ άλλες υπηρεσιακές εκκρεμότητες συνεχίζουν να υπάρχουν και να ταλανίζουν τους συναδέλφους.
Δεν παραιτούμαστε όμως από τις προσπάθειές μας, αλλά ούτε και ελαττώνουμε τον παρεμβατικό συνδικαλιστικό μας ρόλο, μέχρι την τελική επίλυση τους.
Συνάδελφοι θα συνεχίζουμε τις δράσεις  μας με μεγαλύτερη ηθική ένταση, μαχητικότητα  και αγωνιστικότητα, με μόνο μας μέλημα, ένα καλύτερο μέλλον στις εργασιακές μας συνθήκες και την προώθηση και επίλυση, όλων των κλαδικών ζητημάτων μας.

Συνεχίζουμε δίπλα σας ΔΥΝΑΤΑ,  με αγάπη, σεβασμό  και αδιαπραγμάτευτη φροντίδα, για να δυναμώσουμε την φωνή του αστυνομικού και να του δώσουμε το κύρος και την αξιοπρέπεια που του αρμόζει, ως εγγυητή της κοινωνικής γαλήνης και της δημοκρατίας.

Τέλος, ενώ σε κάθε μας συνδικαλιστική δράση και παρέμβαση, έχουμε ως πρώτιστο στόχο, την σφυρηλάτηση της ενότητας και την ισχυροποίηση της φωνής του Έλληνα αστυνομικού, ποτέ δεν μπαίνουμε σε λογικές οιασδήποτε κομματικής συναλλαγής, ή ξεπουλήματος των συμφερόντων των συναδέλφων μας για καρέκλες και οφίτσια . Πρώτος και τελικός μας στόχος, είναι η ενότητα του κλάδου και η ηθική θωράκιση των συναδέλφων μας, ώστε με όρους κοινωνικής αξιοπρέπειας, όπως όλοι οι εργαζόμενοι, να επιτελούμε ανεμπόδιστα την σημαντική κοινωνικά αποστολή μας.

Μαζί σας, με αγάπη, σεβασμό και φροντίδα, για να ξαναδώσουμε στον περήφανο Έλληνα αστυνομικό, το θεσμικό κύρος και την αξιοπρέπεια, που του αρμόζει.


                                                   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
                 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ 2018!!! 


                                     Η  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους τα άρθρα, τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις μας το 2017.


Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 7243123688006067977

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Ελευθερο Υπηρεσιας - αναρρωτικες αδειες

προβολες σελιδας

FACEBOOK

Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item