Π.Α.Σ.Α: Θα συνεχίσουμε να προτείνουμε και να ακολουθούμε τον δρόμο της ενότητας, και της συλλογικής δράσης.


Συνάδελφοι εδώ και μια δεκαετία διάγουμε ως συνδικαλιστικό κίνημα ιστορικές στιγμές και η φωνή της ιστορίας, μας προσκαλεί δυνατά σε δρόμους ενότητας και κοινής δράσης.
Αλλά εμείς αγαπητοί συνάδελφοι αντί να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την ενότητα μεταξύ μας, στήνουμε καρμανιόλες ο ένας για τον άλλον και έχουμε επιτρέψει σε αυτούς που βρίσκονται κάθε φορά στην κυβέρνηση  να μας διασπάσουν και να μας διαρρήξουν την ηθική ενότητα ως κίνημα, ώστε διαιρεμένοι και με έριδες μεταξύ μας, να μην μπορούμε να προτάξουμε σθεναρή αντίσταση, στον εργασιακό μεσαίωνα, που επιδιώκεται να επιβληθεί.
Οι εκλογές για τους αιρετούς εκπροσώπους μας στα όργανα της ΠΟΑΣΥ τελείωσαν, αλλά όχι και τα προβλήματα. Βλέπουμε όμως κάποιους από τους εκλεγμένους συναδέλφους όλων των παρατάξεων να μην έχουν καταλάβει το αποτέλεσμα των εκλογών.
Η εντολή των συναδέλφων κύριοι ήταν και είναι ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΕΝΌΤΗΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ
Έχουμε  επισημάνει και άλλοτε ότι η καταξίωση στα μάτια και στη συνείδηση των άλλων δεν είναι θέμα θέσεων και αξιωμάτων, αλλά αυτός καθ' εαυτός ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας μας ασκεί τα καθήκοντά του, απ' όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται.
Έτσι λοιπόν μετά τις πρόσφατες εκλογές οι "ψυχρές συνδικαλιστικές μέρες" πρέπει ν αποτελέσουν μια κακή αφηγηματική ιστορία για τους επιγόνους της συνδικαλιστικής μας οικογένειας.
Όλες οι πλευρές πρέπει να παραμερίσουμε τα όποια εμπόδια, διλήμματα και όλοι μαζί ενωμένοι, χωρίς ιδεοληψίες και προκαταλήψεις, να συνδιαμορφώσουμε το μελλοντικό "συνδικαλιστικό μας γίγνεσθαι" γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι από το διαίρει και βασίλευε  κανείς τελικά δεν βγαίνει κερδισμένος και ωφελημένος, ούτε και αυτοί οι εμπνευστές του δόγματος.
Επομένως, συνάδελφοι κοινός σκοπός μας  και στόχος, για το καλό όλων μας πρέπει να είναι   η συμπόρευση, η αλληλοϋποστήριξη, και κυρίως η αποφυγή, των όποιων προκλήσεων αποτρέποντας έτσι ταυτόχρονα και την "εκμετάλλευση" της όλης κατάστασης από θερμές και, όχι απαραίτητα, ανυστερόβουλες φωνές, οι οποίες, κατά καιρούς εμφανίζονται υπεραμυνόμενες των δίκαιων αιτημάτων μας.
Εμείς αγαπητοί συνάδελφοι σαν Π.Α.Σ.Α. θα συνεχίσουμε να προτείνουμε και να ακολουθούμε τον δρόμο του οργανωμένου αγώνα, της ενότητας, και της συλλογικής δράσης κόντρα στις λογικές των πελατειακών σχέσεων που ακολουθούν οι περισσότερες παρατάξεις.
Ας ακολουθήσουμε τελικά τη ρήση του μεγάλου Μακρυγιάννη:
"Ας δουλέψουμε όλοι μαζί και να μην λέγει κάθε φορά ούτε ο δυνατός, "εγώ", ούτε ο αδύνατος "...όταν ...". Ας αγωνιστούμε όλοι για να μπορούμε να λέμε "εμείς" ".

                                                  Συνεχίζουμε τους αγώνες!

                                         Η  Συντονιστική Επιτροπή της Π.Α.Σ.Α.
          

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 7385837774267719800

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item