Ένωση Αθηνών: Ο Άγιος Βασίλης φέρνει την... καθαριότητα




Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών από την 1 Ιανουαρίου 2018, εκτός από το νέο έτος, καλωσορίζει στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αθήνας και τα συνεργεία καθαριότητας που επιστρέφουν -όχι προσωρινά ελπίζουμε-, ύστερα από απουσία δύο ετών, με εξαίρεση μεμονωμένους μήνες.

      Ο αγώνας της Ένωσής μας με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με τον συμβολικό καθαρισμό της ΓΑΔΑ, με έγγραφες καταγγελίες - καλέσματα προς την Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντολογικής Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής ώστε η τελευταία να προβεί σε έλεγχο και να αποτυπώσει τα ευρήματα της σε δύο σχετικές εκθέσεις, «έπιασαν τόπο». Τα πορίσματα του προαναφερόμενου ελεγκτικού μηχανισμού αποτελούν πραγματικό κόλαφο για τις συνθήκες που επικρατούσαν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τις εκθέσεις των υγειονομικών ελέγχων της να αποστέλλονται στην Φυσική και Πολιτική μας Ηγεσία.
       Η δημοσιοποίηση των ανθυγιεινών συνθηκών εργασίας που επικρατούσε στις Υπηρεσίες μας, προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κλπ, γνωρίζουμε ότι «στενοχωρούσε» κάποιους που φαίνεται ότι ενδιαφέρονταν μόνο για την ανέλιξη τους. Όλη αυτή η προσπάθεια της Ένωσης δεν ήταν συνδικαλιστικό παιχνίδι, όπως δεξιά και αριστερά διαδίδανε ορισμένοι, αλλά ήταν η αγωνία στο τι αντιμετωπίζουν κάθε μέρα οι συνάδελφοί μας.
      Εάν όμως η Ένωση Αθηνών, συνέβαλλε έστω και ελάχιστα, στην αφύπνιση των αρμοδίων  υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων, για την επιτάχυνση της χαώδους γραφειοκρατικής  διαδικασίας (με τους συνεχείς διαγωνισμούς καθαριότητας που δεν τελεσφόρησαν) και την ανάθεση -επιτέλους- του έργου της καθαριότητας των Αστυνομικών Υπηρεσιών, τότε για εμάς σίγουρα άξιζε ο κόπος.
       Πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε τους «ήρωες» συναδέλφους μας, που καθημερινά έδιναν τον «οβολό» τους διατηρώντας ΜΟΝΟΙ τους τις Αστυνομικές Υπηρεσίες σε αξιοπρεπή κατάσταση από πλευράς καθαριότητας, από τον ήδη πενιχρό και πετσοκομμένο μισθό τους.
       Είναι αδιανόητο ένα Κράτος που θέλει να λέγεται πολιτισμένο, να μην μπορεί να εξασφαλίσει συνθήκες υγιεινής στους εργαζόμενους αστυνομικούς και στους πολίτες.
Στην υγεία και την ασφάλεια δεν μπαίνουν κόφτες!
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία !!!
                                                           Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                                  - Ο -
                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                            
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 8870132315744829865

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item