Ενωση Σερρών : Συναντήσεις για προσφυγικό και αναδιάρθρωση

Έπειτα από απόφαση συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας την 06-09-2016 για την πραγματοποίηση συναντήσεων προς συζήτηση καίριων θεμάτων και προβλημάτων που
 απασχολούν τους υπηρετούντες συναδέλφους στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών, την προηγούμενη εβδομάδα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Σερρών Α/Δ ΜΑΤΣΑΡΟΚΟ Αθανάσιο και την Τετάρτη 21-09-2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ και εν συνεχεία με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. ΣΑΝΔΡΟ Θωμά.

        Στο πλαίσιο των συναντήσεων αναπτύχθηκαν λεπτομερώς ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των συναδέλφων της Δ.Α. Σερρών και της λειτουργίας των Αστυνομικών Υπηρεσιών τα οποία χρήζουν επίλυσης, αναφέροντας ενδεικτικά τον τρόπο λειτουργίας και φύλαξης της Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Σερρών, την έλλειψη λειτουργικών υπηρεσιακών οχημάτων και την υπεραπασχόληση και μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων σε διάφορες εκδηλώσεις και γεγονότα. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ θετικό κλίμα με έκδηλη των προθυμία των προαναφερθέντων  για την άμεση επίλυση των τεθέντων θεμάτων. Υπήρξε δέσμευση για την άμεση τοποθέτηση οικίσκου και χημικής τουαλέτας στην είσοδο της ανοιχτής δομής φιλοξενίας για τους συναδέλφους μας που εκτελούν υπηρεσία στο χώρο, την υπόσχεση ότι θα μεριμνήσουν για την κατανομή λειτουργικών οχημάτων στη Δ.Α. Σερρών το προσεχές χρονικό διάστημα και την απασχόληση-μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων σε εξαιρετικές περιπτώσεις και για συμβάντα και εκδηλώσεις με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας.  
      
     Επιπροσθέτως, για το θέμα της αναδιάρθρωσης αναφέρθηκε η άμεση σταδιακή εφαρμογή της στο σύνολο των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σύμφωνα με το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος το οποίο τέθηκε σε διαβούλευση και την θέληση τους να συνδράμουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει κατά την υλοποίηση της.   
                               
                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο






Ο Πρόεδρος
ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ Ιωάννης
 


                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας        
                                                               ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος
 

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 5798445699098518461

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item