Απάντηση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς στον Β. Διαμαντόπουλου

Απάντηση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς στον… Σούπερμαν
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς συγχαίρει απερίφραστα τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ. Α Καστοριάς, όλο το προσωπικό και ιδιαίτερα αυτό του Τμήματος Δίωξης για την πρόσφατη νέα τεράστια επιτυχία τους, που αποτελεί ταυτόχρονα τόνωση για το αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας μας και τρανή απόδειξη των αντανακλαστικών αυτοκάθαρσης του Σώματος.
Συνάδελφοι, οι κόποι σας, οι ατελείωτες νύχτες, η στέρηση οικογένειας και προσωπικής ζωής, βρίσκουν αναγνώριση τόσο από εμάς, όσο και από τον τόπο. Συγχαρητήρια.
Υ.Γ.: Κύριε,
Υπερασπιστήκαμε με αυταπάρνηση το πρόσωπο και την πρώην σας θεσμική ιδιότητα και για το λόγο αυτό σας απευθύνουμε τις λίγες γραμμές που ακολουθούν.
Υπερασπιστήκαμε με αυταπάρνηση το δικαίωμά σας να διεξάγετε, αλλά και να εμπορεύεστε φιλοσοφία και επανάσταση στα καράβια, στα πεζοδρόμια, στα γουναράδικα, αλλά, κυρίως, στο Facebook.
Υπερασπιστήκαμε με αυταπάρνηση το δημοκρατικό σας δικαίωμα να εκφράζεστε και να υποδύεστε ελεύθερα ό,τι επιθυμείτε: τον παπά-Σούρα, τον Σούπερμαν, ή τον πολιτικό. Τα κάναμε όλα αυτά φορώντας και τιμώντας μία και μόνο στολή, όχι περισσότερες.
Διαφωνούμε με όσα λέτε. Θα υπερασπιζόμαστε, όμως, μέχρι θανάτου το δικαίωμά σας να τα λέτε. Όλοι μας και ο καθένας προσωπικά. Στο λόγο της τιμής μας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Θωμάς Νάτσης
Ο Γενικός Γραμματέας
Μηνάς Κωστίδης

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 1611919981923489005

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item