Ένωση Αθηνών:Επίσκεψη του Υπουργού κ. ΤΟΣΚΑ στη Δ.Α.Ε.Α.




Tην Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 επισκέφτηκε την έδρα της ΔΑΕΑ ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. ΤΟΣΚΑΣ Νικόλαος. Στη συγκέντρωση της Υπηρεσίας ήταν παρόντες ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Δημήτριος, ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. ΜΑΧΑΙΡΙΝΑΣ Κωνσταντίνος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ. Αθηνών.
Γίναμε μάρτυρες όλοι της τοποθέτησης του κ. Υπουργού, ο οποίος ζήτησε πειθαρχία από τις αστυνομικές δυνάμεις και καλύτερη οργάνωση στο επιχειρησιακό κομμάτι. Τόνισε επίσης, στη σωστή κατεύθυνση, ότι δεν υπάρχει λόγος τόσες δυνάμεις από την συγκεκριμένη υπηρεσία να είναι συνεχώς παρατεταγμένες σε πολλά σημεία της Αθήνας, ιδιαίτερα σε περιόδους χωρίς επεισόδια, κάτι το οποίο αποτελεί πάγιο αίτημά μας. Προέτρεψε για μη συγκρουσιακή στάση των δυνάμεων και περισσότερο επαγγελματισμό από όλους. Σαν στόχο του Υπουργείου έθεσε την καλύτερη αστυνόμευση ενώ εκθείασε τη στάση των δυνάμεων στα όχι εκτεταμένα πρόσφατα επεισόδια της γενικής απεργίας Γ.Σ.Ε.Ε. – Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 12-11-2015 λέγοντας μάλιστα ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα δύσκολα που έρχονται.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν για εμάς μια ακόμα επίσκεψη ενός Υπουργού στη Δ.Α.Ε.Α. όπως τόσες άλλες στο παρελθόν και σίγουρα δεν μας έκανε πιο σοφούς. Και αυτό γιατί δεν έγινε ιδιαίτερη αναφορά για την υπερεργασία του προσωπικού, την καταπόνησή του, την ασάφεια εντολών και την ηθική αποκατάσταση μιας λοιδορούμενης υπηρεσίας. Ως πρώην στρατιωτικός θα περιμέναμε ότι θα διέθετε μια αποστροφή του λόγου του για την ανύψωση του ηθικού των αστυνομικών, για τη σημασία της ομοιογένειας των διμοιριών που καθημερινά πλήττεται, έχοντας σαν συνέπεια την αξιοπιστία και το αξιόμαχο αυτών και άλλα προβλήματα που αφορούν το σύνολο των αστυνομικών.
Η Ένωση Αθηνών θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα παραπάνω και να θέτει ζητήματα που ορισμένοι κάνουν σαν να μην υπάρχουν, προασπίζοντας με κάθε εφικτό τρόπο την αξιοπρέπεια του Έλληνα εργαζόμενου αστυνομικού.
Για το Δ.Σ.
                     - Ο -                                                                                   - Ο -
              Αντιπρόεδρος                                                                 Γεν. Γραμματέας
                                           
   ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                     ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 5988731440222910703

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item